Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Meghatóan búcsúzik Vili Bácsi a nézőktől

Két évtized után kaszálták el az ország egyik legismertebb sorozatát. A Barátok közt színészei sorra búcsúznak a nézőktől.

22 év után megszűnik az RTL legismertebb sorozata, a Barátok közt. Kolosi Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettesével és programigazgatójával a Sorozatwiki készített interjút, amiben elmondta, a nézettségi számok visszaesésén túl miért döntöttek úgy, hogy leveszik a sorozatot a műsorukból.

Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor

– mondta Kolosi, aki szerint a problémák akkor kezdődtek a sorozat körül, amikor Kalamár Tamás, a sorozat alapító producere 5 évvel ezelőtt távozott.

Ezt követően a sorozat kreatív szempontból egy olyan útvesztőbe került, amely teljesen eltérítette az eredeti gondolataitól, eredeti céljaitól és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már csak idő kérdése volt, hogy ez a nézettségen mikor fog látszani.

Ondruss Ilona, a sorozat jelenlegi producere egy évvel ezelőtt megkezdte a sorozat megújítását, amit a csatorna ígéretesnek tartott, és úgy gondolta, idén tavasz közepén ismét visszakerülhet a Barátok közt a főműsoridőbe, ami meg is történt, de még nyáron sem látszódott, hogy a nézők visszaszoktak volna rá.

A nyár második felére világos lett számunka, hogy mostantól nem azon kell gondolkozni, hogy milyen esti sávba rakjuk ősszel, hanem hogy miként fejezzük be a Barátok köztöt.

– mondta Kolosi Péter.

KAPCSOLÓDÓ
PILLANATOKON BELÜL betör az országba a hidegfront! - ITT JÁR MOST!

Búcsúzik az egyik legrégebbi szereplő

A hírek megjelenése után Várkonyi András már Instagramon búcsúzott szerepétől. A Vili bácsit játszó színész egyike azoknak, akik már a kezdetektől szerepeltek a sorozatban.

Csaknem 23 éve itt lettem bácsi. De feledékeny még nem. Szeretettel emlékszem szépre, jóra és a nehézségekre is

– írta posztjában Várkonyi András.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!