Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Először szólalt meg Curtis barátnője: fél éve szeretik egymást a rapperrel – Azt is elárulta, hol jöttek össze

Győr – A zenész rendszeresen elmegy Győrbe a válogatott kosárlabdázóhoz.

Nagy port kavart a hét végén Curtis (31), azaz Széki Attila, amikor az Instagram-oldalán egy közös fényképet posztolt Barnai Judit (26) válogatott kosárlabdázóval. Úgy tűnt, vállalja szerelmét, a képen ugyanis a rapper arcon puszilja a lányt, aki sokat sejtetően átkarolja a nyakát. A Blikk megkereste a kosárlabdázót, aki eddig nem nyilatkozott senkinek a kapcsolatukról.

„Igen, igaz, egy párt alkotunk. Most már lassan fél éve, hogy szeretjük egymást Curtisszel! A nyáron ismerkedtünk meg Balatonlellén, ahol egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Azért nem beszéltünk erről eddig, mert a magánéletünk – úgy vélem – csak ránk tartozik, és azt meg kívánjuk tartani saját magunknak ezek után is, úgyhogy most a Blikken keresztül megkérem a sajtó képviselőit, ne keressenek ezzel kapcsolatban engem, mert többet nem szeretnék erről beszélni” – szögezte le Judit. – Azóta is sokat vagyunk együtt, de mivel engem a klubom és a kosárlabda Győrhöz köt, ami napi szintű edzéseket és elfoglaltságot jelent, ezért inkább Curtis jön le hozzám rendszeresen.

A rappernek az elmúlt hetekben több zűrös ügye is akadt, nem ment el például a Sztárban Sztár elődöntőjének élő adására, pedig nagy esélyese volt a versengésnek. Tettéért természetesen azonnal kizárták a műsorból, sőt, szerződésszegés miatt még pénzbüntetésre is számíthat.

A rapper és sportoló párja között tökéletes a harmónia, nagyon boldogok A rapper és sportoló párja között tökéletes a harmónia, nagyon boldogok

Ezek után rengetegen aggódni kezdtek Curtisért, aki pár napra teljesen eltűnt, még a barátainak sem vette fel a telefont. Sokan sejteni vélték, hogy ismét elindult a lejtőn. Mindezekre a híresztelésekre azonban Széki Attila hamar rácáfolt, amikor boldogan és mosolyogva állt sok év után újra pályára az Újpest Futsal Club színeiben, mint igazolt NB III-as játékos. Ismét magára húzhatta az általa imádott lila-fehér mezt, sőt, az első meccsén két gólt is lőtt. Nem véletlen, hogy sokan a kosaras Barnai Judit érdemének tartják azt, hogy Curtis visszatért a versenysporthoz, és talán az élete is kezd rendeződni, köszönhetően új barátnőjének.

„Valóban sokaktól hallottam már, hogy én vagyok Attila őrangyala, de az az igazság, hogy mi inkább egymás őrangyalai vagyunk. Ez kölcsönös” – mondta Judit, aki arra a kérdésünkre, hogy mit szól a rengeteg negatív kommenthez, határozottan ennyit válaszolt: „Nem foglalkozom velük! El sem olvasom őket, mert nem érdekelnek!”

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!