Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Putyin rákos és Parkinson-kórban szenved, februárban sürgősségi műtéten esett át egy politikai elemző szerint

Egyre erősödnek a pletykák, hogy januárban lemond a hatalomról az orosz elnök.

Nem elég, hogy szakértők szerint Vlagyimir Putyin nyilvános szereplésein a Parkinson-kór kezdeti jeleit mutatja, Valerij Szolovej politikai elemző szerint az orosz elnök daganatos betegségben szenved, írja a The Sun. A több brit bulvárlapban is idézett elemző azt állítja, Putyin állapota olyan súlyos, hogy februárban sürgősségi műtéten esett át.

Valerij Szolovej forrásai szerint az orosz elnök már januárban lemond a hatalomról, bár ezt a Kreml néhány hete határozottan cáfolta. Szolovej úgy véli, az értesülési pontosak, ugyanis a “döntéshozatal epicentrumához” közel állóktól tud Putyin megrendült egészségi állapotáról.

A politikai elemző szerint a daganatos betegséggel kapcsolatos műtét után február 19-én, egy szentpétervári koszorúzáson jelent meg a nyilvánosság előtt először Putyin.

Szolovej értesülései szerint az elnök 34 éves lányát, Katyerinát készíti fel utódjának. További esélyes jelöltek lehetnek Oroszország élére a miniszterelnök, Dmitrij Medvegyev, valamint a mezőgazdasági miniszter, Dmitrij Patrusev.

KAPCSOLÓDÓ
Félholtan találtak Törőcsik Mari fiára

A Kreml az elmúlt hetekben folyamatosan magyarázkodásra kényszerűl Vlagyimir Putyin egészségi állapotával kapcsolatban. Legutóbb a hét elején cáfolták, hogy bármi gond lenne a 68 éves elnök egészségével, miután egy televíziós műsorban köhögőrohamot kapott. Putyin képtelen volt befejezni mondatait, miközben a koronavírussal kapcsolatos gazdasági kérdésekről beszélt.

Csak fokozzák a spekulációkat a közelgő lemondással kapcsolatban, hogy a közelmúltban olyan törvényt fogadtak el, mely távozása esetén élete végéig teljes mentelmi jogot garantálna Putyin és a családja számára is.

KAPCSOLÓDÓ
HATALMAS MAGYAR SIKER: Salim Omar aranyérmet nyert a taekwondo-Európa-bajnokságon

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!