Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Csapás csapás hátán: ismét gyászol Gabriela Spanic – videó

Gabriela Spanic már négy hónapja Magyarországon él, miközben a TV2 show-jában, a Dancing with the Stars-ban versenyzik, ám alig kezdődött el a táncos műsor, amikor szomorú hírt kapott: hosszú betegség után elhunyt az édesanyja. Gaby a tragédia ellenére sem adta fel a versenyt, azt mondta, megboldogult édesanyja is azt szeretné, ha folytatná.

A Paula és Paulina sztárját a tragikus hír után újabb sorscsapások érték, a Tények Plusz videójából ugyanis kiderült ki, hogy elpusztult imádott kutyája, majd az orvosa is elhagyta a földi világot.

Elveszítettem az édesanyám, a kutyám és az orvosom szintén elhunyt. De az élet megy tovább. Mindig előrefelé kell haladni és hinni Istenben

– mondta a riportban Spanic könnyeivel küszködve, aki ugyan szörnyű időszakon megy most keresztül, de próbál pozitív maradni és kisfia miatt sem teheti meg, hogy elhagyja magát.

 

<iframe allowfullscreen=”yes” width=”640″ height=”360″ src=”//tenyek.hu/neoplayer/tv2/embed/352005_megviselte-edesanyja-halala.html” frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!