Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Napi 3 litert iszik a saját vizeletéből ez a férfi, azt is elárulta, hogy miért

Jan Schünemann rendszeresen élő videókban osztja meg tapasztalatait furcsa szokásával kapcsolatban.

Nem betegszik le és enyhíti a depressziót – leginkább ezért esküszik a saját vizeletének rendszeres fogyasztására Jan Schünemann, írja a Metro. A 26 éves német ráadásul rendszeresen élő videókban mesél különös gasztronómiai szokásáról és legújabb tapasztalatairól.

Az edzőként dolgozó Schünemann néha még ennél is tovább megy: időnként a bőrére keni a saját pisijét, átdörzsöli a szemeit, de még a fülébe is adagol egy keveset fecskendővel.

“Ez a szervezet saját oltása”

– mondta a saját vizeletéből naponta 7 pintet, vagyis 3,3 liternyit fogyasztó hamburgi férfi a lapnak.

Azt állítja, hogy a szokatlan diéta megvédi a betegségektől, tele van energiával és már napi 4-7 óra alvás is bőven elég neki. Ellenben könnyen lebetegszik a gyorsételektől, ami viszont állítása szerint mindenki másnak teljesen normális.

 

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett a hír Geszti Péterről ! Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.

A férfi szerint jelentősen javult az életminősége, mióta rátalált az Indiából származó vizeletfogyasztási technikára. A vizeletterápiára, másnéven uroterápiára azért figyelt fel Schünemann, mert éppen depressziós volt, az indiai videóban pedig azt ígérték, hogy ezen könnyen segíthet az arrafelé csak Shivambu Kalpa néven ismert módszer.

Állítása szerint már az első alkalom után úgy érezte, hogy jelentősen javult az állapota, így nem volt kérdéses, hogy folytatnia kell a terápiát. Külön vonzónak tűnt, hogy bárki számára és könnyen elérhető a módszer, mindenféle befektetés nélkül szinte azonnal alkalmazható.

KAPCSOLÓDÓ
Egy kutyát találtak a zacskóban az út mellett. De az igazi sokk akkor jött, amikor kibontották !

Hiába azonban Schünemann lelkesedése és pozitív tapasztalatai: szakemberek egyelőre nem javasolják a vizelet elfogyasztását. A vizeletterápia ugyanis baktériumokat és egyéb káros anyagokat juttathat a szervezetbe, ráadásul rossz hatással lehet a vesékre is.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!