Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

„Menj a k… anyádba, te idióta ökör” – Majka nagyon kiakadt a rosszindulatú kommentelőkre

A rappernek vissza kellett mennie a kórházba, mert hazaengedték a fia születésnapjára, de rosszabbul lett.

Majka újabb YouTube-videójában azzal indított, hogy közölte: vissza kellett mennie a kórházba.

“Kicsit elb#sztam a hazamenetelt. Haza akartam menni a gyerekem születésnapjára. Elengedtek az orvosok, mert látták, hogy jobban vagyok.

A fiam kapott tőlem egy gamer monitort, amit fel kellett cipelnem az emeletre, aztán egész este velük voltam, és kicsit megerőltettem magam, emiatt másnapra visszaszökött a lázam 38,5-re.”

Párja, Hajni is beteg, és el kellett mennie mellkas CT-re, addig Majka volt otthon a gyerekekkel, és totálisan legyengült, kiszáradt. Addig marad a kórházban, amíg teljesen meg nem javul. Hétfőn megy tüdőröntgenre, ahol sok minden ki fog derülni az állapotáról.

A rapper nem fogta vissza magát, amikor válaszolt egy kommentelőnek, aki nem kicsit rosszindulatúan azt feltételezte, hogy Majka pénzt kap azért, hogy beteget játszik.

“Menj a k#rva anyádba, te idióta ökör! Ki kíváncsi rád? A hülye dumádra? Húzz a picsába. Húszasával kapom a leveleket arról, hogy én biztos pénzt kapok, hogy játsszam a beteget. Az összes vagyonomat odaadnám, hogy otthon lehessek, és tudjam, hogy holnapután jobban vagyok.”

 

Íme a legfrissebb Majka Covid-videó:

 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!