Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

BAJ VAN: a COVID-os Majka újra rosszul lett, megint kórházba került

Újra a kórházi ágyból jelentkezett be a koronavírusos rapper.

Visszakerültem a kórházba. Kicsit elbasztam a hazamenetelt, meg egy kicsit nem is. Jobban éreztem magam. Haza akartam menni fiam születésnapjára mindenféleképpen.

A fiú egy gamer monitort kapott, amit azonban a rappernek kellett felvinnie az emeletre. És ekkor történt baj:

Kicsit megerőltettem magam, és másnapra visszament a lázam. Annyira, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem bírtam a jobb oldalamról a bal oldalamra fordulni

Majka kiszáradt, mert nem tudott normális inni, kevés volt a folyadékbevitele. Természetesen ő a vízre gondolt, hiszen gyógyulási fázisban van, és elmondása szerint amúgy sem fogyaszt alkoholt.

Tényleg annyira szarul voltam, hogy nem bírtam magam rávenni arra, hogy igyak egy nagy pohár vizet, mert 38,5 volt a lázam

Majka megnézte az Izland elleni meccset, majd utána szökött fel megint a láza

Ugyanis kialakult egy második gyulladás is a szervezetemben.

– mondta.

Az egyik követő megzavarta Majkát bejelentkezés közben, azt firtatva, hogy mennyi pénzt kapott azért, hogy koronavírusosnak színlelje magát:

Megpróbálok érthetően fogalmazni a betegségről, csak hogy a magadfajta idióta faszok megértsék, jó? Menj a kurva anyádba, légy szíves! Magamtól bejöttem, és itt szarozok!? Az orvosok és a nővérek éjjel-nappal dolgoznak, te meg okoskodsz a köcsög PC-d előtt, és megmondod, mit hogy kell csinálni?

– fakadt ki a rapper, majd hosszú percekig osztotta a kérdezőt. Amúgy az összes pénzét odadná azért, hogy haza tudjon menni:

Remélem, hogy holnapután nem leszek szarabbul

– zárta a mondanivalóját.  Lehet hallani hangján, hogy tényleg beteg.

Majka addig nem megy haza ameddig ki nem gyógyul a vírusból. Az orvosok is közölték vele, hogy huzamosabb ideig kell bennmaradnia. Korábban kétoldali tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, az állapota azóta súlyosbodott.

Majka története azért érdekes a sajtó számára, mert az ő példáján lehet bemutatni, hogy a koronavírus nem játék, és érdemes elkerülni. A rapper nem a legveszélyeztetettebb korosztályba tartozik, mindössze 41 éves és hetente többször is sportol. Eleméletileg ellenállóbb a vírussal szemben, láthatólag azonban őt is megviseli.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!