Majoros Hajnalka: “A gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk”

Mikor egy férfi beteg, akkor nagyon beteg tud lenni, ezt a jelenséget minden nő ismeri. De most, a koronavírusos időkben sajnos az eddig viccesen felfogott férfibajok ideje elmúlt és minden súlyosan komolyra fordult. Majkáéknál is így van ez, a rapper párja, Hajnalka most hosszú Facebook bejegyzésben számolt be a család helyzetéről.

Mint ismert, Majka elkapta a koronavírust, igazoltan pozitív. Az állapotáról napról napra Youtube csatornáján számol be.Most párja is megszólalt hosszú Facebook-posztban mesélt arról, hogyan fogta el az idegesség, mikor rájött, hogy itt bizony nem egy kis nátháról van szó:

“Azt hiszem nem kell bemutatni, milyen az igazi férfibetegség. “Te, Anya, az éjjel tüsszentettem egyet, szerintem beteg leszek, hozol valami gyógyszert? Nézd a szemem, tuti elkaptam valamit. Főznél egy húslevest, felszökött a lázam 37,5-re”, és a hasonlók. A történet most is így indult, a 37 fokos hőemelkedés még nem állította meg a fakanalat a kezemben, de ahogy láttam Marci sem kapcsolta le azonnal a Fortnite-ot, mert Apa a férfibetegség tipikus tüneteit produkálja. De volt egy pont, amikor bennem is megszólalt a kisördög, hogy Te Hajni, azért ebben a pandémiás időszakban komolyabban is vehetnéd a jajkiáltásait, mert azért csak jobb félni, mint megijedni. Valóban elfogott egy kicsit az idegesség, amikor Petit letesztelték és vártuk az eredményt. Mint tudjátok, beigazolódott a félelmünk, pozitív tesztet produkált. Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk.

Vigyázunk az egyetlen nagymamára, anyukámra, és akut asztmában szenvedő húgomra, hogy őket most a legnagyobb biztonságban tudjuk és reméljük a legjobbakat. Addig is a megszokott jelszó hatványozottan jelentőséggel bír: Viselj maszkot!”

– írta Majoros Hajnalka a közösségi oldalán.

betöltés...