Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Bochkor Gábor személyeskedve beszólt Sebestyén Balázsnak és a feleségének

Bochkor Gábor élő adásban véleményezte Sebestyén Balázs párkapcsolatát.

Ahogy a Blikk elsőként megírta, Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter elhagyja az RTL Klubot és a jövőben a Life TV munkatársa lesz, ahol párja vezérigazgatóként dolgozik. A tévés szerkesztőt ennek kapcsán keresték meg a Retro Rádió reggeli műsorából Bochkorék, többek közt azt firtatva, vajon mennyire szerencsés, ha a magánélet keveredik a munkával – szúrta ki a 24.hu.Hajdú kedvese szerint vannak olyan párkapcsolatok, amelyek így is jól működnek. Sebestyén Balázst hozta fel példaként, aki évek óta együtt dolgozik a feleségével. Bochkor erre meglepően reflektált:

„Dehát az egy szomorú pár!” – jelentette ki, amin Eszter meglepődött.

„Szomorú pár? Hogy mondhatsz ilyet?” – szegezte a kérdést a rádiósnak, mire Bochkor megpróbálta magyarázni, miért gondolja így.

„Hát, nem tudom, én csak szomorúságot látok. Akárhányszor látom őket együtt, az mindig szomorú volt.”

„De azért még mindig együtt vannak” – szúrt oda Eszter, ami a Várkonyi Andreával való szakítása miatt valószínűleg betalálhatott a rádiósnál, aki így reagált: „Én gondolom. Nem tudom. Én annyira, tényleg, a Balázst úgy átöleltem volna, hogy ne szomorkodjon” – mondta, hozzátéve: „De ha ez egy munkakapcsolat, akkor tök jó”.

Bochkor később elmondta, ő mindig igyekezett kerülni, hogy keveredjen a magánélete és a munkája. Szerinte, ha például egy munkahelyi feszültség átkerül a magánéletbe, az aggályos tud lenni.

A kiemelt részt 8.15-től hallhatja:

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!