Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Hány esélyt kapsz még, te szerencsétlen?! – rajongói estek neki Curtisnek

Úgy tűnik, a rapper rajongói besokalltak…

Gyűlnek a sötét felhők Széki Attila, azaz Curtis feje fölött, akinek már legkitartóbb rajongói is bizonytalanok, és nem igazán hisznek a rapper szavainak, aki hatalmas csalódást okozott nekik, amikor nem jelent meg a Sztárban sztár legutóbbi, vasárnap esti élő showján, s így a versenyből is kiesett.

Curtis a gyásszal indokolta távolmaradását. Mint mondta: 14 éves korában elveszített édesapja hiánya miatt borult ki, és volt képtelen halottak napján szórakoztatni.

A kilencedik adásban sokan megkönnyezték Curtis produkcióját. Ezt követően nem csoda, hogy rengetegen várták, mit nyújt az elődöntőben – ám ott nem jelent meg © Máté Krisztián/Ripost

Követői azonban láthatóan elégedetlenek a magyarázattal. Legutóbbi posztja alatt – amin látszólag gondtalanul mosolyog barátai társaságában – is gyülekeznek a kritikus kommentek, mint ahogy a korábbi bejegyzések alatt is. Persze lehet a kép csalóka, és Curtis érzi a terhet a vállán – főleg annak fényében, hogy a TV2 szerdán közleményben tudatta: a rapper szerződést szegett, ami miatt megteszik a megfelelő jogi lépéseket.

KAPCSOLÓDÓ
Hirtelen fontos lett a minél több Pfizer: 3,5 millió vakcina érkezik Magyarországra a következő két hónapban

  

Kritikus kommentek

Többen elég kemény szavallak illetik a rappert, sőt, olyan is akad, aki attól tart, hogy a korábbi drogfüggő újra visszaesett.

“Hello Curtis! Először is őszinte részvétem… tudom, milyen érzés elveszteni egy apát… De az tény, hogy jó nagy kamus vagy, zenédet továbbra is szeretem!”

“Tavaly november 1-én is így vigyorogva léptél fel, akkor nem fájt?”

“Még van képe posztolgatni magáról!”

“Na most töröltelek és tiltottalak le! Hány esélyt még? Hányszor hazudsz még?…”

“Próbálj meg férfi lenni. Mert így egy 20 éves viselkedik”

“Több 100 fős stábot hagyott cserben, köti a szerződése, na meg a balek nézők, akik rá szavaztak… /én is/ Nem 18 éves hülyegyerek, aki felelőtlenül bármit megtehet mindenféle retorzió nélkül.”

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!