Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Reagált Weisz Fanni a pikáns párcserére

Weisz Fanni reagált is a Borsnak volt férje és Nádai Anikó románcára. A gyönyörű modell jót nevetett, s minden jót kívánt a párosnak, a kommentelők viszont bosszút sejtenek.

Megdöbbentő sztárpárcsere történt, miszerint Weisz Fanni férje, Hajmásy Peti a neje jelenlegi párjának exével, Nádai Anikóval alkot egy párt, tudta meg a hírt a Blikk elsőként. A szappanopera nyáron kezdődött, amikor Fanni és Peti hét év után, röviddel a második házassági évfordulójuk előtt bejelentették, hogy kapcsolatuk zátonyra futott. Ezután az események felgyorsultak, s a gyönyörű modell összetört szívét hamar újra megdobbantotta egy úriember Nádai Anikó volt párja személyében.

Lapunk először Hajmásy Petit tárcsázta, akitől megtudtuk, hogy az RTL műsorvezetőjével még nem szerették volna nagy dobra verni a dolgot, s akaratuk ellenére került napvilágra a románcuk, de en­nél többet nem akart mesélni új kapcsolatáról.

 

Weisz Fanni ennél azért bőbeszédűbb volt, és elárulta, hogy szerelmével együtt jót derültek az új sztárpár híre hallatán.

Mi is az újságból tudjuk a hírt, és na­gyon jót mosolyogtunk rajta. Szívből kívánjuk, hogy legyenek boldogok! – reagált kedves élcelődéssel a Bors hasábjain a modell. Természetesen a kommentelők sem bírták ki szó nélkül, hogy ne reagáljanak a szerelmi négyszögre, s legtöbben rögtön megtorlást és színházat szimatolnak az események alakulása mögött.

 

 

„Szerintem nem véletlen ez a párcsere, hogy véletlenül találkoztak-e, azt nem tudom, de hogy valamelyikőjük érzelmileg még benne van az előző kapcsolatában, és visszavágott az exének ezzel a hírrel, az sanszos.”

„Ez már csak bosszú mindkét pár részéről…”

„Mi ez, valami bosszú? Nem lehet, hogy csak eljátsszák?”

„Röhej, ez a bosszú cserebere szerelem”

A siket szépségkirálynőt a sokakban felmerülő bosszú kapcsán is faggattuk, vajon ő hogy vélekedik erről, és lát-e esélyt rá, hogy Anikó és Peti csak neki és Gergőnek akar visszavágni?

Nem hiszem, hogy a mi boldogságunk miatt bárkinek is oka lehet bosszúra – szögezte le Fanni, aki boldog Gergő mellett.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!