Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

„Magyar sportolók szégyene, te, a feleségét nyíltan alázó sz.rkupac” Baukó Éva totális háborút indított Dudás Miki ellen

Budapest – Komoly vita alakult ki Dudás Miklós és Baukó között. A kommentháború a nemrég a Nyerő Párosban szereplő sportoló párjának tegnapi RTL Klub Reggelis szereplésével indult.

„Dudás Miklósnak üzenem , hogy a becsületsértő kommentjeiért mindenkitől összegyűjtőm a sreenshotokat, akiket meg akart [email protected], akivel a feleségét meg akarta csalni csak ebben az évben, beszélgetései screenshotjait posztolni fogom, ha nem kér nyilvános villámgyorsan bocsánatot. Kettőt már be is szereztem!„ – írta Baukó a Facebook oldalán, a posztban továbbá olyan durva jelzőket írt, mint „álsportoló,” „a feleségét nyíltan alázó szarkupac”.Dudás párja, Szigligeti Ivett, az RTL Klub Reggeli műsorában szerepelt, amelyben azt fejtegette, hogy szívesen helyezkedne el a médiában. Baukó erre a kijelentésre reagált egy kissé hevesen, egészen pontosan azt írta, hogy Szigligeti nem elég jó ehhez a szakmához.

Dudás nem hagyta a dolgot ennyiben, egyik kommentjében, arra tett célzást, hogy Baukó még mindig alkoholproblémákkal küzd.

Betaláltam úgy érzem. Igyál valamit nyuszika nagyon idegesnek tűnsz! Elfogyott a lové hogy ennyire szerepelni akarsz?! Na sebaj, nemsokára itt a nyár mehetünk a Balcsira, meghívunk (csak el dugjuk a piát előled) dolgozz csak meg érte. U.i: előbb ülök 20 évet mint egy ilyen boldogtalan nulla [email protected]ól bocsánatot kérjek. Szépséges napot, Te lelki nyomorék! – írta Dudás kommentben Baukó posztjához.

A dolog odáig fajult, hogy Baukó megkeresésünkre elárulta, feljelentést fog tenni becsületsértésért.

Nem tartom sokra ezt az álsportolót, aki ráadásul nettó hazugságokat ír rólam. Meg fogom tenni a szükséges lépéseket. Elegem van ezekből az álszent, hazug emberekből! – mondta dühében a Való Világ egykori szereplője.

Dudás Miki és párja, Ivett a Nyerő Párosban lecsúszott a döntőről /Fotó: RTL Klub

Dudás Miki és párja, Ivett a Nyerő Párosban lecsúszott a döntőről /Fotó: RTL Klub

Dudás Miklós és párja megkeresésünkre elmondták, hogy nem kívánnak nyilatkozni a kialakult helyzetről.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!