Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Csoda: Megtette első lépéseit az SMA-s Zente, akinek a 700 milliós gyógyszerére az ország adta össze a pénz ( videó)

Megható videón mutatták meg!

Egy éve történt, hogy hogy a gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő Zentének meg tudták vásárolni a szükséges kezelést, amely több, mint 700 millió forintba kerül. Szülei az emberek segítségét kérték, abban, hogy összejöjjön a pénz. Rengetegen adományoztak a kisfiúnak, így szépen kezdett gyűlni az összeg. Egy ismeretlen jótevő 100 millió forintot ajánlott fel a családnak, úgy tudni ez nem volt más, mint Mészáros Lőrinc.

Így megtörtént a csoda, Zente megkapta a kezelést és azóta szépen fejlődik. Most pedig megtette élete első lépéseit! Édesanyja a közösségi oldalán pár nappal ezelőtt így írt:

“Egy évvel ezelőtt, ezen a napon került sor hazánkban az első Zolgensma génterápiára. A mi kisfiúnk kaphatta meg Nektek és a Bethesda kórház csapatának köszönhetően! Készültem erre a napra. Hosszú köszönőbeszéddel, videóval arról milyen volt Zente 1-2 hónaposan, még egészségesnek hitt állapotban, majd 5 hónaposan teljesen leépülve, aztán pedig bemutatva a visszaépitkezés/fejlődés állomásait. Most mégsem ez következik. Az élet ismét felülírta a terveim! Zente szeretne az én soraim, szavaim helyett köszönetet mondani! Megint sikerült neki idő előtt, farzsebből előrántani a ‘várt váratlan’ kártyát!Úgy döntött eljött az első bizonytalan, gyenge, ugyanakkor nagyon is tudatos első lépések ideje! Picike kezeit tavaly még segítséget remélve nyújtotta felétek. Most pedig ezeket a picike kezeket szeretett gyógytornásza felé nyújtotta, mellyel új fejezet kezdődött”

KAPCSOLÓDÓ
Összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Kasza Tibi !Tibi szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!