Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ekkora a baj?! Az autójában alszik a TV2 sztárja

Mindent bevallott.

– Nagykanállal szeretem enni az életet, de rájöttem, a táncban nincs cicózás. Ha nem a megfelelő táplálékot viszem be a szervezetembe, biztos nem tudom megcsinálni a gyakorlatokat – kezdi a Story magazinnak Pásztor Anna, aki hétről hétre elvarászolja tánctudásával és hihetetlen energiájával a TV2 Dancing with the Stars nézőit.

Anna csökkentette a szénhidrátfogyasztást, növelte a gyümölcs- és vitaminbevitelt, valamint kollagénfolyadékot iszik, ami jót tesz a csontjainak. Búcsút mondott a nagy cupákoknak is, tonhalon és csirkén kívül nem eszik mást.

KAPCSOLÓDÓ
Eddig nem ismert hatás derült ki az OROSZ vakcináról! - Ez mindent megváltoztat:

A 47 éves énekesnőnek szüksége is van az erőre, ugyanis heti hét napot gyakorol táncpárjával, a kamerapróbák pedig olykor éjszakába nyúlnak Ráadásul kislányát Zoét éppen mostanában szoktatják be az óvodába, ahol egyébként az sem ritka látvány, hogy Anna az épület előtt az autójában alszik – árulja el a magazinnak.

– Valósággal harapom a heteket, de én már csak ilyen vagyok. Önfejű nő, aki mindig a saját útját járja. Borzasztó kevés embernek engedem meg, hogy vezessen. Bár a táncpartnerem, Köcse György kivétel. (…) Gyuri nem kiabál, nem csinál cirkuszt. finoman, hozzáértéssel, minőségi odafigyeléssel vezet. teljes mértékig megbízom benne – magyarázza az énekesnő, aki saját bevallása szerint szülőként kenyérre lehet kenni. – Azt szokta mondani, velem megnyerték a lottóötöst. Sokszor egyébként felülírják mindazt, amit gondolok az életről.

 Pásztor Anna és Köcse György / Fotó: Pozsonyi Zita

Pásztor Anna és Köcse György / Fotó: Pozsonyi Zita

KAPCSOLÓDÓ
72 éves öreg bácsika könnyes szemekkel buszozott a 7-es járaton. Amikor megkérdeztem mi a baj, már együtt zokogtunk

 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!