Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megszólalt az ápoló: Így van most a koronavírusos Delhusa Gjon – Nem lehet vele beszélni!

Újabb hírek érkeztek a koronavírus miatt kórházban fekvő Delhusa Gjon állapotáról. Kiderült az is, hogy az énekes miért függesztette fel a Facebook-oldalát.

Mint azt a Blikk is megírta, Delhusa Gjon tegnapelőtt a közösségi oldalán árulta el, tíz nap betegeskedés után feladta, s mentőt hívott magához. Úgy fogalmazott, erőtlen rongyként feküdt, koronavírus-tesztje pedig pozitív lett. Jelenleg is a Korányi-kórház izolációs részlegén fekszik, a tőle 41 évvel fiatalbb barátnője, Molnár Fanni szerint most már sokkal jobban van. Azóta a kórház egyik ápolója újabb információkkal tudott szolgálni Delhusa hogylétéről.

– Ilyen esetben minden beteg izolálva van, a páciensek sem beszélgethetnek egymással, szigorú szabályokat kell betartani. Picit sem meglepő, hogy Gjoni egyedül érzi magát, egy pár négyzetméteres helyiségben kell töltenie az egész napot. Nehezen viseli lelkileg, hiszen egyik napról a másikra lett a külvilágtól elszakítva – magyarázta az AcNewsnak Gál Laci ápoló, aki sokat van bent Delhusánál.

KAPCSOLÓDÓ
VÉGE A TALÁLGATÁSOKNAK! Kiderült a teljes igazság az AstraZeneca vakcináról! ERRŐL TUDNOD KELL:

– A felsőlégúti megbetegedések esetében gyakran nehéz az embernek a kommunikáció a köhögés és a nehézkes levegővétel miatt. Nem akartam túlterhelni, de tegnap este sok időt töltöttem a kórházi ágya mellett. Ahogy teltek a percek, egyre bővebb mondatokkal tudott kommunikálni, hosszabban válaszolt a kérdéseimre, és szerencsére élvezte a beszélgetést a sok egyedül töltött óra után. Mindezt terápiás oxigén nélkül, szerencsére nem szorult lélegeztetőgépre. Sokat nosztalgiáztunk, átvettük az egész zenei karrierjét – mondta a lapnak az ápoló, aki elárulta azt is, Delhusa hogy van most.

– Még továbbra is nagyon köhög, a láza hol fel, hol lejjebb megy, de különösen panaszkodik álmatlanságra, és az étvágytalanságra. Hajnalig fent volt, és egy altató segítségével tudott csak néhány órát mélyen pihenni. Nehezen viseli, hiszen folyamatosan aggódik a következményeken, nem tudja, meddig tartják kórházban, és nem utolsó sorban a teszt eredménye is feszültté teszi, hiszen eddig sem kapott erre választ. Nagyon várja, hogy haza menjen a családjához, hiányzik számára minden, az állatai, a szerelme és nem utolsósorban az alkotást is – magyarázta a kórházi dolgozója, aki azt is elmondta, hogy miért nem lehetett elérni az énekest, pedig nagyon sokan érdeklődtek az állapota felől a Facbookon, ahol még fel is hívták.

KAPCSOLÓDÓ
Csak szeptemberben nyitnák meg az iskolákat, az új tanévre.?Az iskolák és óvodák mégsem április 19-én indulnak újra?

“Jól esett számára, hogy ennyien aggódnak érte, azonban az egészsége, sőt a gyógyulása érdekében úgy döntött, hogy átmenetileg felfüggeszti a fiókját. De azt üzente mindenkinek; ígéri, hamarosan visszatér!” – mondta az ápoló.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!