Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megszakad a szív! Könnyeivel küszködve mondta el a rossz hírt Marsi Anikó

Mint már megírtuk, alaposan megritkította a koronavírus a TV2 nagysikerű Dancing with the Stars versenyét, hiszen a harmadik adásból kiesett Marsi Anikó, Osvárt Andrea és Czina Boglárka is.

Bár a csatorna megoldotta, hogy annyian rajtolhassanak ebben a fordulóban is, ahány páros versenyben maradt, akik nem lehettek ott, nagyon fájlalták, hogy csak a képernyőről tudták figyelemmel kísérni a showt. Marsi Anikót, a Tények műsorvezetőjét is fájdalmasan érintette mindez – írja a Ripost.

KAPCSOLÓDÓ
HATALMAS MAGYAR SIKER: Salim Omar aranyérmet nyert a taekwondo-Európa-bajnokságon

„Megszakadt a szívem, hogy nem lehetek ott” – magyarázta könnyeivel küszködve a minap a Tényekben a híradós, aki azt is bevallotta: tart attól, hogy a kényszerszünet miatt kiesik az eddigi pörgős ritmusból, és nehéz lesz majd a visszatérés.

„A Gábor, a táncpárom alapvetően egy nagyon pozitív ember. Megpróbáltuk a jó oldalát venni annak, hogy pozitív tesztet produkáltam, és annak örültem, hogy ő nem az.”

forrás

KAPCSOLÓDÓ
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sári anyukája, Zsédely Mária koronavírus miatt ma elhunyt..Sárika nagymamájáért az intenzíven küzdenek..
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!