Facebookon élőzte, ahogy piál vezetés közben – percekkel később három ember halálát okozta – drámai felvétel

Nehezen tagadhatná le, hogy vezetés közben piálva okozott halálos balesetet – a végzetes pillanat előtt nem sokkal ugyanis még a közösségi oldalán élőzött.

Halálos közlekedési balesetet okozott egy sofőr Texasban vasárnap reggel. A 47 éves Camilo Morejon ráadásul nem egészen tíz perccel korábban még a Facebookon élőzött. A felvételen tisztán látszik, amint egy üveg sört ad körbe a kocsiban ülő társaság: a sofőr Morejon, a férfi anyósülésen utazó barátnője, valamint két utasuk.

 

 

Morejon nem sokkal a felvétel kikerülése után (a térfigyelő kamerák tanúsága szerint) felgyorsított, majd egy kisteherautóba csapódott. Utasai mind életüket vesztették. Őt és a másik jármű sofőrjét rendkívül súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

betöltés...

 

A részegen vezető Camilo Morejonnak jelenleg három ember haláláért kell felelnie, de ez még változhat, ha a kisteherautó élet-halál közt lebegő sofőrét nem sikerül az orvosoknak megmenteniük. Jelenlegi állás szerint akár 80 évet is kaphat – írja a Click 2 Houston oldala.

Többek szerint egyébként a lehető legtöbb embernek látnia kellene a felvételt, akor talán kevesebb lenne az alkoholos befolyásoltság alatt okozott baleset.

forrás

betöltés...