Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Újabb, soha nem hallott részletek derültek ki az egész országot megrázó Szita Bence-gyilkosságról

Szita Bencét 2012-ben a nevelőanyja és az általa felbérelt két hajléktalan férfi ölte meg. A halálbrigád tagjai egy elhagyott, erdős részen brutálisan megverték, meztelenre vetkőztették, majd még élve elásták egy gödörbe.

Az éles eszű, mindig vidám kisfiúnak azért kellett meghalni, mert a mostohája a fejébe vette: miatta nem élhet boldogan a gyerek nevelőapjával, Sándorral.

Jósnő mondta ki a halálos ítéletet Szita Bencére Jósnő mondta ki a halálos ítéletet Szita Bencére

KAPCSOLÓDÓ
Hatalmas a baj!Rettentő sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt???

Ma már egyik gonosztevő sem él, mindhárman a börtönben haltak meg. Az RTL Klub ma induló, saját gyártású bűnügyi riportmagazinjából eddig nem ismert részleteket tudhatnak meg a nézők a bűncselekménnyel kapcsolatban, többek között a megölt kiskamasz anyai nagymamája elmondja, hogy a gyerek nevelőanyja a gyilkosság előtt jósnőhöz vitte Bencét, aki azt mondta P. Erikának: a kisfiúból ki kell űzni az ördögöt, mert az akadályozza, hogy együtt legyen a szeretett férfival. Aki egyébként nem más, mint Bence nevelőapja.

KAPCSOLÓDÓ
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó

– Bence soha nem mesélte el, hogyan hordta őt Erika a jósnőhöz, nem tudom, belekerült-e valaha a hírekbe, de az a nő a tárgyalás alatt öngyilkos lett – mondta a könnyeivel küszködve Bence anyai nagymamája.

A filmből kiderül, P. Erika régóta tervezte, hogy végez Bencével, s rendszeresen mérgezte a kisfiút.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!