Újabb, soha nem hallott részletek derültek ki az egész országot megrázó Szita Bence-gyilkosságról

Szita Bencét 2012-ben a nevelőanyja és az általa felbérelt két hajléktalan férfi ölte meg. A halálbrigád tagjai egy elhagyott, erdős részen brutálisan megverték, meztelenre vetkőztették, majd még élve elásták egy gödörbe.

Az éles eszű, mindig vidám kisfiúnak azért kellett meghalni, mert a mostohája a fejébe vette: miatta nem élhet boldogan a gyerek nevelőapjával, Sándorral.

Jósnő mondta ki a halálos ítéletet Szita Bencére
Jósnő mondta ki a halálos ítéletet Szita Bencére

Ma már egyik gonosztevő sem él, mindhárman a börtönben haltak meg. Az RTL Klub ma induló, saját gyártású bűnügyi riportmagazinjából eddig nem ismert részleteket tudhatnak meg a nézők a bűncselekménnyel kapcsolatban, többek között a megölt kiskamasz anyai nagymamája elmondja, hogy a gyerek nevelőanyja a gyilkosság előtt jósnőhöz vitte Bencét, aki azt mondta P. Erikának: a kisfiúból ki kell űzni az ördögöt, mert az akadályozza, hogy együtt legyen a szeretett férfival. Aki egyébként nem más, mint Bence nevelőapja.

– Bence soha nem mesélte el, hogyan hordta őt Erika a jósnőhöz, nem tudom, belekerült-e valaha a hírekbe, de az a nő a tárgyalás alatt öngyilkos lett – mondta a könnyeivel küszködve Bence anyai nagymamája.

betöltés...

A filmből kiderül, P. Erika régóta tervezte, hogy végez Bencével, s rendszeresen mérgezte a kisfiút.

forrás

betöltés...