Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mindenéből kisemmizték, a 0-ról kell újrakezdeni – Teljesen megtört Kajdi Csaba

Már jó másfél éve, hogy Kajdi Csaba Magyarország legtöbb követővel rendelkező influenszerei közé tartozik, nos, az elsősorban Instagram Storykból építkező, kétszázezer körüli követővel rendelkező fiókot pénteken feltörték, a Cyla becenéven is ismert híresség posztjai nem elérhetőek többé a csaba_kajdi nick alatt. Az történt, hogy Kajdi nem jött rá, hogy egy hekker írta azt a mailt, amiben a jelszavát kérték, és megadta. Természetesen nem egy hivatalos mail volt ez az Instagramtól, hanem egy csaló trükkje – Cyla most már üzeni mindenkinek, hogy soha senkinek nem szabad megadni a jelszavunkat.

Ha ön továbbra is követni szeretné Kajdi Csaba életét és más influenszereket sajátos nyelvezettel kritizáló posztjait, most már a csaba.kajdi fiókot kell követnie, alább a második poszt, ahol Cyla újra bejelentkezik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cyla Official (@csaba.kajdi) által megosztott bejegyzés, Okt 23., 2020, időpont: 12:02 (PDT időzóna szerint)

Kajdi többek között ezt írja arról, hogy több tízezres követői táborral rendelkező fiókját, aminek mostani hírnevét köszönheti, egyszer csak elvesztette:

Drága arany követőim és rajongóim! Nagyon hiányoztok! A látszat csal! Úgy tűnik, mintha szuperul lennék, de azért ez enyhet túlzás lenne! Sok mindenre rádöbbentett, hogy ma ellopták a régi profilomat! Picit olyan érzés, mintha betörtek volna és elraboltak volna tőlem mindent! Titeket, a múltam egy darabját, az identitásomat és a titkaimat! A tehetetlenség szinte gúsba köt, de egy dolog biztos! Nem vették el tőlem a szeretetet, amit tőletek kapok, és az igazán fontos értékek is megmaradtak nekem!

A stylist elmondja, hogy miért tiltotta le Kajdi Csabát az Instán, illetve hogy most valami más miatt fáj a szíve, gyászol egy csodás időszakot.

KAPCSOLÓDÓ
HATALMAS MAGYAR SIKER: Salim Omar aranyérmet nyert a taekwondo-Európa-bajnokságon

Úgy tűnik, az arany követőket és rajongókat egy percig sem kell félteni, megtalálják ők rajongásuk tárgyát az Instagramon így is: kevesebb, mint 24 óra alatt máris több, mint húszezren követték be Kajdi Csaba új fiókját. Érdekes lehet, hogy a héten pont egy Insta-letiltás miatt újra témává vált viszály ellenére még Lakatos Márk is minden jót kívánt Cylának egy sztoriban, illetve az alábbi posztban, és ő is közzétette, hogy aki szeretné Kajdit követni, hol teheti meg ezt mostantól.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!