Már nincs sok hátra: Kezdődik a Konyhafőnök VIP új évada – Ők lesznek a szereplők!

Az RTL Klub sorozatainak és showműsorainak sztárjai mellett olyan rég nem látott sztárok is felbukkannak majd A Konyhafőnök VIP új évadában, mint Hujber Feri.

Az RTL Klub ma bejelentette, hogy hamarosan visszatér a képernyőre A Konyhafőnök VIP, amelyben ezúttal sem akármilyen magyar sztárok bukkannak majd fel.

A Konyhafőnök VIP

A Konyhafőnök VIP új évadában egyebek mellett olyan hírességek mutatják majd be konyhaművészeti tudásukat, mint a rapper Ganxsta Zolee; a rég nem látott, egy ideje Londonban élő Hujber Feri; a Barátok köztös Nagy Alexandra; ÉNB Joe, azaz Varga Miklós; A mi kis falunk postását alakító Pokorny Lia; az Egyesült Államokba költözött és a színészkedéstől visszavonult Oroszlán Szonja; az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Peti, a még mindig gyönyörű Bódi Sylvi, a Drága örökösök két sztárja: Horváth Sisa Anna és Járó Zsuzsa; az énekesnő Király Linda, Bárdosi Sándor birkózó vagy éppen a ValóVilágos Béres Anett – értesült a Filmsor.

A műsor zsűritagjai idén is Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő lesznek és természetesen a sztárokat sem fogják kímélni, ha kritikát kell mondaniuk az ételről.

betöltés...