Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Új szerelem Tóth Andi életében? „Semmit nem akarok elkapkodni”

A nagyváradi kislány hat évvel ezelőtt robbant be az X-Faktorba, és harcolta ki a szakma és a közönség elismerését. Tóth Andi azóta a szemünk láttára cseperedett nővé, karrierje töretlen, napról-napra bebizonyítja, milyen csodálatos hangja van, és szinte őserőként tör ki belőle a tehetség.

A magánélete azonban még nem ért végbe. Pedig jó ideig úgy tűnt, megtalálta a boldogságot Szabó Ádám mellett, akivel a közös jövőt tervezték. Augusztusban szakítottak, azóta mindketten a sebeiket nyalogatják. S bár Andi minden ujjára tucatnyi jelentkező akadna, egyelőre még szabad a szíve. Szépsége számára csupán egy természet adta adottság, amit olykor inkább átoknak él meg, mintsem áldásként.

– Bármennyire is nem úgy tűnik, nagyon nehezen nyitok a pasik felé, és tudom, hogy igazi férfifalnak tartanak, de baromira nem vagyok ilyen. Sokat nőiesedtem. persze a rocker, vad énem még mindig itt van belül, de ezt már csak a színpadon mutatom meg – kezdi a hot! magazinnak, és azt is elárulja, hogy amikor első szerelmével, Petivel szakítottak, kemény időszak jött az életében. Pszichológushoz ment, önismeretet és önbizalmat tanult, és mára megerősödött.

Aztán jött a nagy szerelem Ádám személyében, majd az újabb szakítás. Andinak időre van szüksége, hogy egy újabb szerelemben tudjon kiteljesedni. De ahogy a lapnak elárulta, a családalapítás is napirenden van.

– A nagymamám is folyton a dédunokával nyaggat, de először a férfit kellene megtalálni… Bár családcentrikus vagyok, a karrierem is nagyon fontos. Akkor tudok kiigazán boldog lenni egy kapcsolatban, ha a munkámban is ki tudok teljesedni – folytaltja az énekesnő, aki azt is elárulta, ha már újra nyitni fog a férfiak felé, milyen párkapcsolatra, párra vágyik.

– Semmit nem akarok elkapkodni, de az biztos, hogy soha többé nem akarok művésszel összejönni! Egyik sem egyszerű eset, és én sem vagyok az, így pont elég belőle egy kapcsolatban! Egy kiegyensúlyozott palira van szükségem, egy stabil pontra, akire mindenben számíthatok!

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!