Megszólaltak a kollégák Schell Judit magánéleti drámájáról: „Már körülbelül egy-másfél éve tart Zoli viszonya”

„Nem volt könnyű helyzet egyiküknek sem”

Mint már megírtuk, kisfiával és lányával Spanyolországba költözött Schell Judit, a Thália Színház színésznője. Akkor egy fél ország találgatta, mi történhetett köztük gyermekei édesapjával, Schmied Zoltánnal – vajon mi vethetett véget a két művész szerelmének. Nemrég kiderül, hogy kapcsolatuk menthetetlenül megromlott Judit 47 évesen kezd új életet. S bár a népszerű színésznő mindig féltve őrizte magánéletét, néhány közeli ismerőse megnyílt a hot! magazinnak, és beszélt arról, milyen rettenetes vívódáson esett-estek át.

Bennfentesek régóta azt suttogták, hogy közel sincs már minden rendben kettejük között, a kollégák egyre többet látták Zolit egy fiatal színésznő, Ágoston Katalin társaságában. Judit méltósággal viselte a helyzetet: önsajnálat és kétségbeesés helyett – a környezetében élők legnagyobb meglepetésére – továbblépett, nyár végén váratlanul Spanyolországba költözött.

– A távolság megszabadítja az embert az emlékektől, feloldozást nyerhetünk. Szerintem Judit ennél jobban nem is dönthetett volna – kezdi az egyik színházi ismerőse.

Már körülbelül egy-másfél éve tart Kata és Zoli viszonya, legalábbis a színházban azóta pletykálnak erről a liezonról illetve gyakran jöttek-mentek együtt – árulta el a magazinnak a Thália Színház művésze. – Eleinte azt hittük, hogy futó románc lesz, sőt egy ideig úgy tűnt, hogy szakítottak, de aztán mindketten folytatódott – tette hozzá a neve elhallgatását kérő kolléga. – Hosszú ideje tartott már ez a “se veled, se nélküled” kapcsolat. Úgy tudom, Kata el is vált a férjtől, körülbelül az idő tájt, amikor az emberek elkezdtek suttogni arról hogy összejöttek Zolival. (…) Van, aki úgy tudja, hogy a Sok hűhó semmiért című darab próbafolyamata alatt jöttek össze először, márpedig ez 2015-ben került színre. Nem volt könnyű helyzet egyiküknek sem, Kata sokat fogyott, Zoli hosszasan vívódott, Judit pedig ezt egy ponton túl megunta. Teljesen érthető reakció részéről, hogy elutazott.

betöltés...