Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megszólaltak a kollégák Schell Judit magánéleti drámájáról: „Már körülbelül egy-másfél éve tart Zoli viszonya”

„Nem volt könnyű helyzet egyiküknek sem”

Mint már megírtuk, kisfiával és lányával Spanyolországba költözött Schell Judit, a Thália Színház színésznője. Akkor egy fél ország találgatta, mi történhetett köztük gyermekei édesapjával, Schmied Zoltánnal – vajon mi vethetett véget a két művész szerelmének. Nemrég kiderül, hogy kapcsolatuk menthetetlenül megromlott Judit 47 évesen kezd új életet. S bár a népszerű színésznő mindig féltve őrizte magánéletét, néhány közeli ismerőse megnyílt a hot! magazinnak, és beszélt arról, milyen rettenetes vívódáson esett-estek át.

Bennfentesek régóta azt suttogták, hogy közel sincs már minden rendben kettejük között, a kollégák egyre többet látták Zolit egy fiatal színésznő, Ágoston Katalin társaságában. Judit méltósággal viselte a helyzetet: önsajnálat és kétségbeesés helyett – a környezetében élők legnagyobb meglepetésére – továbblépett, nyár végén váratlanul Spanyolországba költözött.

– A távolság megszabadítja az embert az emlékektől, feloldozást nyerhetünk. Szerintem Judit ennél jobban nem is dönthetett volna – kezdi az egyik színházi ismerőse.

Már körülbelül egy-másfél éve tart Kata és Zoli viszonya, legalábbis a színházban azóta pletykálnak erről a liezonról illetve gyakran jöttek-mentek együtt – árulta el a magazinnak a Thália Színház művésze. – Eleinte azt hittük, hogy futó románc lesz, sőt egy ideig úgy tűnt, hogy szakítottak, de aztán mindketten folytatódott – tette hozzá a neve elhallgatását kérő kolléga. – Hosszú ideje tartott már ez a “se veled, se nélküled” kapcsolat. Úgy tudom, Kata el is vált a férjtől, körülbelül az idő tájt, amikor az emberek elkezdtek suttogni arról hogy összejöttek Zolival. (…) Van, aki úgy tudja, hogy a Sok hűhó semmiért című darab próbafolyamata alatt jöttek össze először, márpedig ez 2015-ben került színre. Nem volt könnyű helyzet egyiküknek sem, Kata sokat fogyott, Zoli hosszasan vívódott, Judit pedig ezt egy ponton túl megunta. Teljesen érthető reakció részéről, hogy elutazott.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!