Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Egy harmadik fél akar Marsi Anikó és Palik László közé férkőzni?

Nem hagyják itt újra az országot!

Marsi Anikó (45) és Palik László (58) 15 éve házasok, de már 16 éve együtt élnek. A sztárházaspár korábban elismerte, hogy mindketten nehéz természetűek és olykor nehezen is viselik el egymást, de olyan mély érzelmeken alapul ez a kapcsolat, hogy ők biztosak benne, hogy örökre együtt maradnak.

Kíváncsiak voltunk Marcus mágus hogy látja a kapcsolatukat, hozhat-e a jövő nagy változást az életükben. Születési idejük alapján tarot és cigánykártyából nézte meg a jövőjüket.

Marcus mágus

Marcus mágus

Igencsak voltak mélypontok a házasságukban – kezdi mély lélegzetvétellel a jós. A férj kicsit birtokló típus, diktatórikus vezető személyiség, de úgy látom, hogy felesége is hasonlóan erős egyéniség. Paliknak az életében volt egy nagy törés, amikor úgy érezte, hogy egy külső tényező miatt ki kellett menniük külföldre. Marsi támogatta az urát évekig, de amikor jött neki a lehetőség, hogy vissza tudott jönni Magyarországra és olyan munkát kapott, ami minden téren megfelelt neki, akkor nagy döntést kellett meghoznia és akkor őt támogatta ebben a párja. A lapok azt mutatják, hogy tud még feljebb menni a ranglétrán. Ő egy sikerorientált nő, aki végre most érzi, hogy kiteljesedett az élete és minden a helyére került. Mindig valami hiányzott az életéből, karriert és a családi életét nehezen tudta összeegyeztetni, de most végre harmonikus életet él.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Itt vannak az Operatív Törzs mai RENDKÍVÜLI bejelentései:

Vigyázzanak! Nagy lesz a kísértés!

Most egy nyugodt, csendes időszakukat élik, de a lapok azt mutatják, hogy az elkövetkezendő két éven belül a kapcsolatukban nagyon oda kell figyelniük a kísértésekre. Hazánkban sokan kedveli őket, rajongóik is vannak, akik megpróbálnak a közelükbe férkőzni. Oda kell figyelniük, hogy egy harmadik személy nehogy közéjük álljon. Lesznek emiatt kisebb nézeteltérések köztük, de azt látom, hogy ezt meg fogják oldani. A hölgynek picit még a nőiességét kell erősítenie, a férjnek pedig a dominanciájából kicsit visszavenni, és akkor együtt fognak megöregedni.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Megkapta az oltást Majka párja - váratlan mellékhatások léptek fel!

Erre figyeljenek oda

Az elkövetkezendő három évben még kisebb problémákat mutat a kártya. Egy idős nő problémáját jelöli, amire fokozottan oda kell figyelniük, hiszen ez hatással lehet a kapcsolatukra. Paliknak pedig van egy férfiellensége, aki megpróbál keresztbe tenni neki. De szerencsére ő egy okos pasi, akit nem lehet átverni.

Nincs házasság, tányércsörgés nélkül

Erős érzelmi szálak kötik őket össze, mert korábban mindketten sokat csalódtak másokban, és egymásban megtalálták azt a fajta lelki békét, amire mindkettőjüknek szüksége van. Lendület is van ebben a kapcsolatban, valami mindig előre viszi őket, de nincs házasság tányércsörgés nélkül.

Nem hagyják itt megint az országot!

Nagy változást, sorsfordulót nem látok a szakmai életükben. Az elkövetkezendő egy-két évben olyat nem, ami miatt külföldre költöznének.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!