Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Dér Heni a Nyerő Páros után: „Furcsa, hogy miért kívánják azt, hogy dögöljek meg”

Az énekesnő és párja megdöbbentek azon, mennyi gyűlölködő üzenetet kaptak a műsor nézőitől. Most először reagáltak a rengeteg támadásra.

Múlt héten ért véget a Nyerő Páros idei évada, amelyet végül Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóri nyert meg Dér Heni és párja, Bakos Gergő előtt.

Az énekesnő végig nagyon megosztó személyiség volt a játékban a többi páros és a nézők számára is. A döntő után minden addiginál több negatív kommentáradat zúdult rá.

Heni közösségi oldalain egyelőre nem reagált a rengeteg támadásra, de most a Fókusznak nyilatkozott arról, hogyan élték meg, hogy ilyen sokan kritizálták őket a kommentekben.

“Nem gondoltuk volna, hogy a közönség, a nézők ennyire élesen kezdik el bírálni a játékosokat. Azért mindenki kapott hideget-meleg a játéktaktikája miatt”

– mondta az énekesnő.

Mint mondta, amióta ismert lett, már megtanulta, hogy el kell engedni a sok támadást, de azt elismeri, hogy ezt nagyon nehéz megtenni.

“Mindennap, egy egész hónapon keresztül kaptam a gyűlölködő kommenteket”

– mondta.

Hozzátette, hogy szerinte az nem probléma, ha valakinek nem tetszik a játékstílusuk, csak ne ilyen formában nyilvánítsák ki a véleményüket. Ezt párja, Gergő fejtette ki jobban, aki azt mondta, hogy

a gyűlölködő üzenetekket nem értették, nagyon megdöbbentek ezeken.

Heni úgy gondolja, talán a koronavírus-járvány hatása az, hogy az emberek ilyen lelkiállapotban vannak most. Azért sem érti, miért váltott ki ilyen indulatokat a műsor, mert ennek a célja a szórakoztatás volt, a játékosok pedig nem életbevágó döntéseket hoztak.

“Pontosan ezért furcsa, hogy miért kívánják azt, hogy dögöljek meg, vagy, hogy megérdemeltük, hogy elment a kisbabám, ne is legyen soha többé. Tehát olyan, nagyon mély érzelmi és emberi méltósági szinteket súrolnak, amit nem tűr el szerintem senki. Természetes, hogy közszereplő vagyok, de azért azt nagyon sokan elfelejtik, hogy ember is”

– fejtette ki a véleményét.

KAPCSOLÓDÓ
József Mécseseket lopott a temetőből, mert kikapcsolták nála az áramot – 50 rendbeli, üzletszerű lopással gyanúsítják | 6 évre kerülhet börtönbe!

Heniék elmondták, hogy nagyon élvezték a játékot, de mint kiderült, Czutor Zoltánékkal még mindig nem rendezték a soraikat. Az énekesnő azt mondta, hogy ők nincsenek haragban senkivel, és nem hajlandó magyarázkodni azért, hogy mit miért csinált a műsorban, mert szerinte ott őszintén elmondta ezt.

VIDEÓ: Dér Heniék interjúja a Fókusznak:

A Fókusz Czutor Zoltánékkal is interjúzott, akik elmondták, hogy nem változott meg, sőt megerősödött a véleményük a játékostársaikról, miután visszanézték az adásokat.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Megkapta az oltást Majka párja - váratlan mellékhatások léptek fel!

Bár Czutor próbált kapcsolatba kerülni Dér Henivel, ő ettől elzárkózott, a telefont sem vette fel zenésztársának.

A Fókusz riportja: 

Kapcsolódó
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!