Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen: nagy bajban van

Újraindították Cicciolina 1992-es emberrablási ügyét, így a felnőttfilmsztár ellen ismét nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

A börtön fenyegeti Cicciolinát, azaz Staller Ilonát! Az egykori pornócsillag ellen ugyanis nemrégiben nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a New York-i bíróság, mivel újranyitották a már lezártnak hitt, 1992-es emberrablási ügyét, amiről a Blikk is beszámolt.

Cicciolina 1993-ban vált el művész férjétől, Jeff Koonstól (64). A New York-i bíróság akkor az apának ítélte közös gyereküket, Ludwigot, mondván, Cicciolina foglalkozása összeegyeztethetetlen azzal, hogy jó anya legyen. Staller ezek után kétségbeesett cselekedetre ragadtatta magát: elrabolta a saját fiát!

Nagy botrány alakult ki, az ügyet tárgyalta az olasz és a magyar bíróság is, végül arra jutottak, hogy nem követett el bűnt Cicciolina, sőt, ezt 2009-ben megerősítette az Emberi Jogok Európai Bírósága is, a fiút neki ítélték. Amerikában azonban a New York állami Legfelsőbb Bíróság által kiadott letartóztatási végzést soha nem vonták vissza, most pedig újra napirendre került az ügy egy felülvizsgálat alkalmával.

KAPCSOLÓDÓ
Előkerült Zámbó Jimmy eltitkolt gyereke - Zámbó Krisztián is megszólalt: „Apám nagy kópé volt”

Az ügy régóta Damoklész kardjaként lebeg Ilona feje felett, így már 2016-ban írt egy kegyelmi kérelmet Barack Obamának (57), ám az akkori elnöktől nem érkezett válasz.

A friss döntés értelmében ha a színésznő az Egyesült Államok területére lépne, azonnal börtönbe kerülne, de az otthonában, Olaszországban egyelőre biztonságban van.

A hír sajnos igaz, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellenem újra. Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik, csak akkor kerülnék bajba, ha Amerikába utaznék” – ismerte el a Ripostnak Cicciolina, akinek az ügyvédje igyekszik kézben tartani a dolgokat.

KAPCSOLÓDÓ
Bódi Sylvi: "Az orvos azt mondta, fél évem, maximum 9 hónapom van hátra"

„Sajnos, benne van a pakliban, hogy Ilonát letartóztatják, de én mindent elkövetek majd, hogy ismét visszavonják a nemzetközi elfogatóparancsot” – nyilatkozta Luca Di Carlo.

„Az egész történet borzalmas. Remélem, mielőbb pont kerül a végére, nem kerülhetek börtönbe egy ilyen régi, már rég letudott dolog miatt” – mondta korábban aggódva Cicciolina a Blikknek az ügyről.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!