Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

A gyászoló Gabriela Spanic döntött: kiadták a közleményt arról, folytatja-e a TV2 táncműsorát

Gabriela Spanic menedzsmentje közleményben tudatta: a világsztár Budapesten marad, folytatja a Dancing with the Stars műsorát.

Mint beszámoltunk a szomorú hírről, Gabriela Spanic, a dél-amerikai telenovellasztár Budapesten, a Dancing with the Stars második élő show-jának vége után tudta meg, meghalt imádott anyukája, Norma Utrera.Norma évek óta küzdött a rákkal, és ugyan a közelmúltban, kemoterápiás kezelése után egy rövid időre felcsillant a remény, néhány napja romlásnak indult az állapota. Gyermekei, Gabriela, Daniela, Patricia és Antonio, mindenben mellette álltak, ám a világjárvány miatt nem lehettek a Mexikóban élő asszony mellett. Fájdalmát nem enyhíti az sem, hogy nem tudott ott lenni a temetésén, mert hazájában 24 órán belül sor került a búcsúceremóniára.

KAPCSOLÓDÓ
Özönlenek a gratulációk !Hatalmas a boldogság!"Most már publikus" - nem titkolja Galambos Lajos , ezzel a fotóval árulta a nagy hírt!

Mint megírtuk, Gabriela az élő show előtt videóhívással tudott elbúcsúzni anyukájától, a tragikus hírt pedig egy órával az élő show után tudta meg. Nem csoda, hogy bezárkózott a gyászoló színésznő, az is kétséges lehetett, hogy a színésznő folytatja-e a TV-n futó táncversenyt, a családi tragédia után. Hétfő este azonban Spanic menedzsmentje egy spanyol nyelvű hivatalos közleményben tudatta: Spanic Budapesten marad és folytatja a Dancing with the Starst.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriela Spanic (@gabyspanictv) által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2020, időpont: 1:41 (PDT időzóna szerint)

A spanyol közleményben azt írják, Spanic továbbra is marad Budapesten és folytatja a versenyzést a Dancing with the Stars-ban. Szívvel és lélekkel a családja mellett áll, de a színpadon továbbra is mindent megtesz majd a továbbjutásért.

KAPCSOLÓDÓ
Itt a Kormányrendelet: HÉTFŐN nyitnak az iskolák!

A gyászoló színésznő a következőket sorokat írta a hivatalos közlemény alá:

„Drága angyalaim. Köszönöm a rengeteg üzenetet és a sok szeretetet, ami felém árad. A családommal minden tőlünk telhetőt megtettünk édesanyánkért, én pont a műsor előtt búcsúzhattam el tőle. Most már Isten országában van.”

Korábban egy megható képgyűjteményt is közzétett az édesanyjával együtt töltött boldog pillanatokról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriela Spanic (@gabyspanictv) által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2020, időpont: 10:35 (PDT időzóna szerint)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!