Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Szomorú családi titkot árult el Zámbó Krisztián: Jimmy fiai évek óta nem beszélnek egymással

Budapest — Könnyes szemmel vallott arról Zámbó Krisztián (40), hogy mennyire hiányoznak neki testvérei. A fájó sebeket a Nyerő Páros szakította fel, ugyanis az énekest Rácz Jenő (30) „bátyusnak” hívta, ami a tragikus hirtelenséggel elhunyt Zámbó Jimmy (†42) fiát ráébresztette arra, mit is érez rokonai iránt, akikkel már évek óta nem találkozott.

– Amikor apu még élt, minden ünnepet együtt töltöttünk, sokat voltunk együtt mi, gyerekek. Szerette, ha együtt van a család. Szerintem őt is bántaná, hogy most ez van, örülne, ha újra összeállnának a testvérek – gondolkozott el Krisztián. – Most már legalább két vagy három éve az a helyzet, hogy nem látjuk egymást és ritkán is beszélünk… Igazából nem vesztünk össze, csak elsodródtunk egymástól és nem tartjuk a kapcsolatot. Az egyik féltestvérem Amerikában él, ketten pedig Ausztriában dolgoznak. Adrián most kezd felnőni, Zsolti testvéremnek pedig családja van, velük tölti az idejét. Amikor Jenő a műsorban bátyusnak hívott, belesajdult a szívem, mert rájöttem, mennyire hiányzik, hogy így szólítsanak.

KAPCSOLÓDÓ
Özönlenek a gratulációk !Hatalmas a boldogság!"Most már publikus" - nem titkolja Galambos Lajos , ezzel a fotóval árulta a nagy hírt!
Zámbó Jimmy (középen) szerette, ha fiai (Krisztián, Szebasztián és Adrián) összetartanak /Fotó: RAS-archívum

Zámbó Jimmy (középen) szerette, ha fiai (Krisztián, Szebasztián és Adrián) összetartanak /Fotó: RAS-archívum

Jimmy 2001-es halála után a zenész gyermekei egymásba kapaszkodtak, így próbálták túlélni a feldolgozhatatlan fájdalmat, ám időközben felnőttek, s már mindenki a saját életét éli. Krisztián azonban reméli, hogy hamarosan újra találkozhat és együtt lehet az összes testvér.

Azt gondolom, ha lesz a családban egy esküvő vagy érkezik egy baba, az újra összekovácsol minket – folytatta az énekes, aki már kilenc éve alkot egy párt Zsuzsikával (29), s tervezik a családalapítást is. – A szerelmemmel nagyon szeretnénk esküvőt, de a babaprojekt most az első cél, reméljük, nem kell sokat várni, sikerül. Bár mind a ketten egészségesek vagyunk, a mai világban már nem lehet vizsgálatok és előkészületek nélkül belevágni a gyermekvállalásba, most ezen vagyunk. Ha pedig megszületik a pici, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy a testvéreim boldogan jönnek majd meglátogatni a legkisebb Zámbó gyermeket.

KAPCSOLÓDÓ
Itt a Kormányrendelet: HÉTFŐN nyitnak az iskolák!

Már a baba nevén gondolkoznak

Zámbó Krisztián és Zsuzsika olyannyira komolyan veszi a családalapítást, hogy már a születendő gyermek nevét is megvitatták. Abban egyetértenek, hogy olyan nevet adnának, amely a világ bármely pontján érthető, de az is biztos, hogy Jimmy eredeti keresztneve, az Imre „nem került a kalapba”.

– Egyrészt apu sem szerette, ha Imrének szólítják, másrészt az emléke a szívemben él, ott őrzöm, nincs arra szükség, hogy a gyermekemet is így hívják majd – mondta a Blikknek nemrég Krisztián.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!