Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Így néz ki jelenleg Diana hercegnő sírhelye

Bármennyire hihetetlen, idén is még csak 59 éves lenne a walesi hercegné. Az 1997-ben elhunyt Diana sírja korábban kizárólag a család és a közeli hozzátartozók számára volt látogatható, azonban idén nyáron bárki tiszteletét tehette az emlékhelyen. 

A hercegnét a család, Althorp nevű birtokán helyezték örök nyugalomra, ahol először még 15 évesen járt. Korábban a sírhely nem volt látogatható, kizárólag a családtagok és a barátok számára, ám idén nyáron mások is megnézhették a gyönyörű emlékhelyet.

Az apró épület kertjét el is lepték a virágok és a hercegné tisztelőinek üzenetei, melyről fotók és videók is készültek.

A királyi család követői azt mondták, hogy a legtöbbször Vilmos és Harry herceg látogatja meg a sírhelyet, akiket apjuk Károly herceg szokott elkísérni.

KAPCSOLÓDÓ
Zacher Gábor RENDKÍVÜLI bejelentése, amiről minden MAGYARNAK tudnia kell:

A tragikus autóbalesetben elhunyt hercegnőről már számtalan összeesküvés-elmélet született az évek során. Mitöbb, legutóbb egy telefonbeszélgetés tartalmát osztották meg a nyilvánossággal, ami ismét felkavarta az állóvizet.

Diana egykori jóbarátja Simone Simmons elmondta:

az említett telefonbeszélgetések során a hercegné elárulta, hogy szeretne elmenekülni a média állandó figyelme elől, és inkább az Egyesült Államokba tenné át székhelyét, ahol már el is kezdett ingatlant keresni, és arra jutott, hogy Julie Andrews Los Angeles-i házát vásárolja meg.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!