Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

A temetésre sem tudott elmenni: meghalt Gabriela Spanic édesanyja az élő show után – A TV2 közleménye a történtekről

Mint írtuk, tragikus hírt kapott Gabriela Spanic, a TV2 Dancing with the Star című showműsorának sztárja: elhunyt az édesanyja.

A TV2 most közleményt adott ki, melyből kiderül, hogy Norma, Gabriela édesanyja egy ideje küzdött a gyilkos kórral. Egy órával a hétvégi élő adás után hunyt el, hazásjukban.

“Gabriela Spanic édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. A színésznő Magyarországra történő útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a terápia sikeres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, s a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia. Gaby óriási bátorságról és lelkierőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy ezzel a teherrel együtt is fellépett az élő show-ban. A színésznő édesanyja nagyjából egy órával a Dancing with the Stars befejezését követően hunyt el. Gaby gyászol, s arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Az anyukájáról, s a történtekről nem szeretne nyilatkozni. Mexikóban az a szokás, hogy a halottakat nagyon hamar, legkésőbb 24 órán belül eltemetik. Ez így történt Norma asszony esetében is. A temetésen Gabriela semmiképpen nem tudott volna részt venni – tudatta a színésznő menedzsmentje.”

– közölte a csatorna.

“A TV2 Csoport és a Dancing with the Stars stábja együttérzését és őszinte részvétét fejezi ki Gabriela Spanic-nak és családjának. Hogy a történtek hogyan befolyásolják a színésznő Dancing with the Stars-ban való szereplését, arról napokon belül tájékoztatást adunk.”

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!