Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Visszanézték Rácz Jenőék a Nyerő Párost. Már tudják, miket mondtak a hátuk mögött

Megváltoztatta az életüket ez a játék.

Százezrek nézték tegnap este a tévében a Nyerő páros című műsort, és valószínűleg a készítők sem számítottak arra, hogy ennek ekkora sikere lesz. Vegyes érzelmeket váltott ki, hogy Rácz Jenő és Gyuricza Dóra nyerték meg a versenyt, ezzel kapcsolatban pedig a páros interjút adott az NLC-nek:

,,A kapcsolatunkra nézve abszolút pozitív hatással volt a műsor. A beköltözés előtt szinte biztos voltam benne, hogy nem lehet már ennél erősebb a szerelmünk, de Dóri olyan sokat bizonyított, hogy azt mondhatom, még szorosabb a kapcsolatunk, és lehetett tovább fokozni az érzelmeinket. Mi alapvetően egy burokban éljük a számunkra tökéletes életünket, óriási összhangban és békében. Ebben a burokban csak mi vagyunk, a külső hatások itt nem érintenek, azokat kint hagyjuk. A Nyerő Párosban össze voltunk zárva hét másik párhoz, alkalmazkodni kellett egymáshoz, ráadásul nem lehetett kint hagyni a konfliktust, hiszen együtt éltünk. Azt gondolom, hogy végig kiálltunk egymásért és becsületesen küzdöttünk. Jó tudni, hogy jóban-rosszban kitartunk a másik mellett, és semmi nem tudja megingatni a szerelmünket” – mesélte az nlc.-nek Rácz Jenő.

KAPCSOLÓDÓ
BEJELENTETTÉK: Brutális mennyiségű Pfizer vakcina érkezik holnap Magyarországra - Akkor kaphatsz belőle, ha:

,,Végeredményben örülök, hogy elvállaltuk. Sok új élményben volt részünk, és annyit tapasztaltunk 21 nap alatt, amit más emberek talán 10 év alatt sem. Abszolút pozitív hatással volt a kapcsolatunkra, ugyanúgy szeretjük és tiszteljük egymást. Igaza van Jenőnek, én is úgy gondolom, hogy a mi életünk szinte tökéletes, alapjába véve nem jellemző, hogy konfliktusba kerülünk. Nyilván itt lehetetlen volt elkerülni, hiszen gyakorlatilag együtt ébredtünk azokkal az emberekkel, akikkel lehet, hogy előző este még vitatkoztunk. Szerintem nem is megoldás, ha megpróbálsz kibújni a vita alól, mert azzal is megtalálnak. Azért nem csak a veszekedésről szólt az elmúlt 20 nap, megismertük a párokat, egyaránt a jó és a rossz tulajdonságaikat”

KAPCSOLÓDÓ
Sebestyén Balázs és felesége az örökbefogadás mellett döntött

A műsorok visszanézése azonban igen negatív is tud lenni:

,,Nyilván mi is belenéztünk, és újra átéltünk minden impulzust, ami bent ért minket. Sok mindenre fény derült utólag, de bent is lehetett érezni, hogy kivel hányadán állunk. Az biztos, hogy végig a toppon kellett lenni, fókuszálni a feladatokra, elég megterhelő volt fizikailag, és mentálisan is a folyamatos készenlét. Sok stressz ért a játékok alatt, és a villában is, de ez egy ilyen verseny. Amikor bent voltunk, nyilván nem tudtuk, hogy mit mondanak mások a hátunk mögött, kint viszont sok dologgal szembesültünk. Nem szeretnék kiemelni neveket, nem lenne elegáns, de voltak meglepő fordulatok, ahol nem gondoltuk volna, hogy egy-egy ember így reagált. Azért nem gondoltunk volna, hogy ilyen kemény lesz, de minden perce megérte” – így Rácz Jenő.

Blikk Rúzs

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!