Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

JÓ HÍREK! Érkezik a Vénasszonyok nyara | Napról-napra lesz egyre melegebb! RÉSZLETEK >>>

Éjszaka akár kisebb fagy is lehet, de napközben már 20 fok körüli hőmérsékletre van remény a hét közepén.

Pár napra fellélegezhetünk, megszűnik a folytonos eső, újra naposabb időszakra van remény. Az Időkép előrejelzése szerint a jövő héten napról napra melegszik az idő, és akár a 20 fokot is elérheti a nappali csúcshőmérséklet.

Vasárnap már több lesz a napsütés, de északkeleten és néhol nyugaton, északnyugaton még kisebb eső, futó zápor kialakulhat. Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk lökések. Délután 9-15 fok valószínű.

KAPCSOLÓDÓ
Hatalmasat szigorítottak a szülőtartáson! Akár a fizetésed felét is elperelhetik kórházak, idősotthonok, elfekvők stb! A szülő beleegyezése sem kell hozzá! Itt vannak a legfrissebb szabályok!

Hétfőn a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően napos, száraz idő várható. A légmozgás mérsékelt marad. Hajnalban -2, +5, napközben 11-16 fokot mérhetünk.

Kedden is sok napsütés várható, de főként északkeleten hajnalra köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződhet, mely néhol tartósabban megmaradhat. Kelet kivételével feltámad a déli szél. Hajnalban még lehet gyenge fagy, délután 12-17 fok várható.

KAPCSOLÓDÓ
Itt az igazság: Ha van védettségi igazolványod, akkor érdemes elolvasni ! EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna!

Szerdától melegszik az idő, délen, délnyugaton ezen a napon már elérhetjük a 20-21 fokot.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!