Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Erre költik Rácz Jenőék a Nyerő Páros több mint 4 millió forintos fődíját

Budapest — Készen áll a családalapításra Rácz Jenő (30)! Az RTL Klub Konyhafőnök című műsorából megismert séf ezt azután árulta el a Blikknek, hogy kedvesével, Dórival (26) megnyerték a 2020-as Nyerő párost.

Jenőék nagy küzdelemben kerültek a fináléba, ahol aztán már minden korábban kiesett pár rájuk voksolt Dér Heni (34) énekesnővel és a vőlegényével, Gergővel szemben. A séf másfél éve A Konyhafőnökben szeretett bele Dóriba, s már nem is kérdés, hogy együtt tervezik-e a jövőt.

– Több mint négymillió forintot nyertünk a Nyerő párosban, és úgy döntöttünk, ehhez a pénzhez egyelőre nem nyúlunk. Majd ha belevágunk a babaprojektbe, akkor úgyis lesz mire költeni – árulta el Rácz Jenő, akinek határozott tervei vannak a családalapítással és -bővítéssel kapcsolatban.

Rácz Jenő séf másfél éve, A Konyhafőnök forgatása során ismerte meg Dórit: egymásba szerettek, s ma már a közös jövőt tervezik. /Fotó: RTL Klub Rácz Jenő séf másfél éve, A Konyhafőnök forgatása során ismerte meg Dórit: egymásba szerettek, s ma már a közös jövőt tervezik. /Fotó: RTL Klub

– A lánykérés egyelőre legyen titok, de ami késik, nem múlik! Dóri még fiatal, megértem, hogy még bizonyítana, szeretne karriert, szeretne utazni, illetve nem feltétlenül szeretne anyukaként évekig otthon ülni. Azt gondolom, sok feladat van még úgyis előttünk. A tervek szerint novemberben nyitom meg az éttermemet, azaz nagyjából két évig mindennap ott leszek. Ám utána, ha több időnk lesz, biztosan belevágunk a babaprojektbe.

KAPCSOLÓDÓ
A betegsége miatt elfordultak a barátai Kulka Jánostól

Jenőéknek rögös út vezetett a győzelemig, s bár azt hitte, kapcsolatukat semmi sem teheti próbára, az RTL Klub műsora komoly leckéket tartogatott.

– Izgalmas kapcsolati tréning volt a műsor. Akkor jöttünk rá, hogy van még hová építkezni, miután bekerültünk. A civil életben egyfajta burokban élünk, ahol nincsenek gondok, és most értettem meg, mit is jelent, hogy jóban-rosszban kitart egymás mellett két ember – gondolkodott el a séf, akit sok kritika ért, amiért egyszer ingerülten beszélt szerelmével. – Aki azt mondja nekem, hogy időnként nem ideges, vagy nem mond olyat, amit később megbánna, az hazudik.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Őrizetbe vette a rendőrség Fekete Dávidot

Bocsánatot kértem Dóritól, és nem is fordult elő többször, hogy így szóltam hozzá. Én is ember vagyok és lehet, hogy A Konyhafőnökben mindig a szigorú, kemény Rácz Jenőt látják, én is hibázom, én is lehetek gyenge. Ezért sem bánom, hogy volt, amikor elsírtam magam a kamerák előtt.

Érték őket meglepetések

Mivel a Nyerő páros forgatása korábban véget ért, Rácz Jenőék már otthoni környezetben nézhetik vissza, mi történt a villában. Érték őket meglepetések, és most ébredtek rá, ki hogyan játszott valójában.

– Mi Dórival sosem más ellen taktikáztunk, hanem magunkért. Más párokat nem bántottunk soha, és talán ez a hozzáállás fizetődött ki, amikor a döntő pillanatban mindenki ránk szavazott Dér Heniékkel szemben – mondta a séf.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!