Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

TELJESEN tönkrement LAJCSI felesége az áramlopási perben | MÁR RÁ SEM ISMERNI!

Öt éve tart már Galambos Lajos áramlopási pere. Ennyi ideje éli stresszben az életét tüdőbeteg felesége, Boglárka is. A trombitás elmondása szerint a jogi hercehur­ca neje egészségét és a házasságukat is megviselte.
Hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon folytatódott Galambos Lajos 30 milliós áramlopási pere, melyben elsőként nejét, Bogárkát hallgatta meg a bíróság, mint az ügy másodrendű vádlottját.

Az egykor jókedélyű, mosolygós asszony minden erejét összeszedte, hogy eleget tegyen kötelezettségének,

de jól látszott, hogy csak árnyéka önmagának, a mindig csinos nő még vékonyabbnak tűnt. A Bors megtudta, hogy mindezek mögött fizikai és lelki gondok is húzódnak.

– Nagyon szerettem volna egy részítéletet, amiben felmentik a nejemet, mert egy óriási pszichés tehertől szabadult volna meg. Ezt az új ügyvédje, dr. Bóta László tökéletesen összefoglalta a bírónak, hogy

Boglárkáról soha, senki nem állította, hogy bármit elkövetett volna,

de a felmentés nem sikerült – csuklott el egy pillanatra a trombitaművész hangja, akiről kiderült, hogy a peren kívül más teher is nyomja a vállát. Az öt éve tartó jogi hercehurca ugyanis nemcsak a hírnevét, hanem a házasságát is rendesen meg­tépázta.

– A stressz a legerősebb kapcsolatnak sem tesz jót… Ez az egész botrány nem mondanám, hogy a nejemmel minket jobban összekovácsolt volna, vagy erősítette volna a házasságunkat, inkább éket vert közénk, sajnos. Folyton, mindenben azt keresem, hol hibáztam… – árulta el lapunknak Lajcsi, aki beszélgetésünk közben nejére pillantva maga is szomorúan állapította meg, hogy három gyermeke édesanyja mennyire lefogyott.

A zenész szomorúságát tehetetlen düh előzte meg, a tárgyalás ugyanis nem várt fordulattal kezdődött, amikor kiderült a harmadrendű vádlottról, Cs. Csabáról, hogy Covid-gyanús, a bíró azonban ennek ellenére betessékelte a tárgyalóterembe. Lajcsi percekig nem találta a szavakat az intézkedés láttán, munkatársunktól is időt kért, s idegesen ténfergett fel-alá rettegve köhécselő neje egészsége miatt, akiről mint az már korábban is sejthető volt: komoly tüdőproblémákkal küzd.

– A tájékoztatón feketén-fehéren ott áll, hogy még az épületbe sem léphet be olyan személy, aki szoros kapcsolatban áll valószínűsítetten koronavírusos személlyel, ennek ellenére

egy megfigyelés alatt álló személyt beengedtek úgy, hogy az én súlyosan tüdőbeteg feleségem is ott ül.

Hát ezt nem hiszem el! – csattant fel lapunknak a trombitaművész, aki – miután Boglárka autóba ült és elhajtott a bíróságról – kicsit megnyugodott.

KAPCSOLÓDÓ
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó

A lelki megpróbáltatások mellett tehát Lajcsi nejének fogyásában valószínűleg súlyos betegsége is közrejátszik, ami már hosszú évek óta kínozza. Erről Lajcsiék szakácsa és bébiszittere is tett említést, akik vallomásukban azt mondták, akkor álltak a család legaktívabb szolgálatában Boldogpusztán, amikor pár évvel ezelőtt „Bogi” beteg lett.

A zenész és felesége is láthatóan megtört az elmúlt évek megpróbáltatásai miatt, s Boglárka egészsége mellett az igazságukért is küzdenek.

A célom, hogy tisztára mossam a nevem. Szeplőtelen már nem leszek, de fontos, hogy kiderüljön az igazság, vége legyen ennek az egésznek, de elsősorban, hogy a nejem jól legyen.

A tárgyalás egyébként a mai napon további tanúkihallgatásokkal folytatódik.

KAPCSOLÓDÓ
15 évig nem járt dolgozni, de kapta a fizetését - most bukott le!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!