Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ÖSSZEJÖTTEK? Tóth Andi és CURTIS az új szerelmespár a celebvilágban?

Pár napja bombaként robbant a hír miszerint Curtis és Sztárban Sztár-os versenytársa, Tóth Andi között románc szövődik. A rapper ugyanis kirakott egy sejtelmes képaláírással ellátott fényképet egy süteményről, amit a jelek szerint Tóth Anditól kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,


Köszönöm drágám, de azt remélem tudod ennyivel nem veszel le a lábamról, nekem udvarolni kell.

-írta a poszt alá a rapper.

A kedves kis képaláírás egyből elindította a pletykákat és az emberek azonnal találgatni kezdtek, hogy vajon mi lehet az énekesek között. Sokan tudni vélik ugyanis, hogy a fiatalok között szerelem szövődik és Andi fülig beleszeretett Curtisbe.

A Blikk most utána járt, hogy mi is igaz a pletykákból.

“Az egész egy ártatlan vicc volt! Andi mindenkinek küldött egy sütit és gondoltam, hogy megviccelem egy kicsit és kiposztolom ezt a képet. Nincsen köztünk semmi, bár azt nem tagadom, hogy Andi egy nagyon dekoratív, szép és okos nő, aki biztosan sok férfinak tetszik.”

– mondta Curtis, majd kérdésünkre, miszerint el tudná-e képzelni, hogy összejön Andival a jövőben csak nevetve annyit válaszolt, “Mindent el tudok képzelni, de nem fogunk összejönni Andival, az egész csak egy ártatlan vicc volt!”

Természetesen megkérdeztük Andit is mit szólt Curtis vicces posztjához, aki először a nevetéstől alig tudott megszólalni.

“Ez úgy volt, hogy egy cukrászdától kaptam 15-20 muffint és úgy gondoltam, hogy mindenkinek viszek be az öltözőjébe egy-egy sütit kedvességből, így kapott belőle Curtis is. Mindenki nagyon örült neki, viszont csak Curtis posztolta ki az oldalára ezzel a félreérthető mondattal, amin egyébként nagyon jót nevettem, sőt még jól is esett, hogy ezzel köszönte meg ezt a kis figyelmességet.”

– kezdi magyarázni Andi.

“Természetesen nincsen köztünk semmi, csak versenytársak vagyunk és privátban sem találkoztunk még, a próbákon szoktunk összefutni rendszeresen, de ennyi.”

Megkérdeztük Andit is, hogy el tudná-e képzelni a jövőben azt, hogy közelebbről is megismerkedik Curtissel, de erre csak annyit válaszolt nevetve, hogy Curtis nem kifejezetten a zsánere.

“Mondjuk eddig sem volt senki a zsánerem azok közül, akikkel eddig együtt voltam…” -tűnődött el Andi, majd végezetül hozzátette, hogy most egyébként sem ismerkedik senkivel sem.

Blikk Megmondó

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!