Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

“Te büdös #####!” – Szidta a feleségét POLGÁR ÁRPÁD

Polgár Tündét már a férje és a fia is megviccelte korábban, ezért elhatározta, hogy itt az idő, hogy ő is megprankelje a családját.

Mivel a férje, Árpád ki nem állhatja a műnőket ezért azt találta ki, hogy elhiteti vele, hogy feltöltette a fenekét és a száját. A hétvégi programból hazatérő férj pedig természetesen teljesen kiakadt.“Műszáj, műfenék- minden amit utálnak a fiúk. Visszavágtam! Édes a bosszú! Lehet, hogy egy picit túltoltam, de végre ők is érzik, milyen, ha visszanyal a fagyi. Ez volt az első, és az utolsó ilyen részemről, tehát a prank-háborút felejtsétek el!” – írta a YouTube videó alatt Tünde, akinek az átverése annyira jól sikerült, hogy a férje szó szerint teljesen kiakadt, még a válás is szóba került.“Megőrültél? Hogy nézel ki? A popsid nem olyan vészes, de k*rva nagy, de a szád szörnyű- Úgy nézel ki mint egy büdös k*rva. Normális vagy?(…) Egy normális, intelligens nő voltál. Mi történt veled agyilag? Hogy néz ki a szád? Hogy lehet így utcára menni?” – akadt ki Polgár, akinek akkor még fogalma sem volt, hogy csupán átverés áldozata lett.

“Sok nőt elfogyasztottam már de hülyével még nem éltem együtt” – mondta Árpád, aki hosszú percegen át abban a hitben élt, hogy a felesége valóban elvégeztette a bevatkozásokat.

Árpád percekig nem tért magához a sokkahatástól a videón jól látszik, hogy többször is elmondja, hogy szerinte a felesége megzakkant. “Ilyet még nem tapasztalatam, hogy valaki ennyire meghülyüljön” Polgár még válást is emlegetett, egyszerűen nem tért napirendre, nem fogta fel mi történhetett feleségével egyik napról a másikra.

Sőt, odáig jutott a helyzet, hogy Polgár azt mondta:A feje az szörnyen néz ki, nem merek ránézni, félek tőle”

Polgár percekig tartó kiakadása közben Tünde feltűnt a háttérben, aki jókat nevetett férjén, majd Árpád elé állt, akinek alaposan leesett az álla, amikor meglátta, hogy felesége hirtelen újra a régi lett. “Normális vagy” – kérdezte, mire leesett neki, hogy szerelme bizony nagyon csúnyán átverte.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!