Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megölte és megfőzte a saját szüleit egy amerikai férfi, amiért nem fizették tovább a tandíját

Vérfagyasztó: a gyilkosságot és a holttestek eltüntetését pontról pontra megtervezte és lejegyezte.

A héten állt bíróság elé az az amerikai férfi, akit szülei különösen kegyetlen meggyilkolásáért állítottak elő még 2016-ban. Tettét azért követhette el, hogy részesüljön a szülei életbiztosítását jelentő félmillió dollárból – írja a The Sun.

A 32 éves Joel Guy Jr. akkor került összetűzésbe a szüleivel, az 55 éves Lisával és a 61 éves Joellel, amikor azok fiuk korára hivatkozva megtagadták, hogy tovább finanszírozzák egyetemi tanulmányait.

Guy plasztikai sebésznek tanult Baton Rouge-ban, és már kilencedik éve volt egyetemista, amikor mérnök szülei azt mondták neki, hogy nyugdíjba vonulnak, és nem támogatják tovább anyagilag a 32 éves férfi egyetemi tanulmányait. A férfi még 2016-ban, hálaadáskor érkezett haza a Tennessee állambeli Knoxwille-be szüleihez, ekkor ölte meg mindkettőjüket. A házaspár eltűnését az anya egyik kollégája vette észre, ám mire a rendőrök kiérkeztek a házukban található borzalmas mészárlás színhelyére, Guy már régen visszautazott Baton Rouge-ba.

Szerdán a bíróságon bemutatták többek közt a helyszínen készült fotókat és a naplót is, amelyben a férfi részletesen leírta, hogyan öli meg és tünteti el szüleit. Guy pontról pontra, hihetetlenül aprólékosan eltervezte a gyilkosságot, és papírra is vetette az utasításokat saját magának. Ebben olyan sorok voltak, mint

“mosd át az összes olyan szobát fehérítővel, ahol gyilkoltál”, “a darabok eltüntetésére a vécét használd, ne a hulladékmegsemmisítőt”, vagy “tekerd fel a fűtést, hogy eltűnjenek az ujjlenyomatok és minden kiszáradjon”.

Ezekről egy gyilkossági nyomozó, Scott Henning tanúskodott, aki ott volt Guy letartóztatásakor is. A férfi elmondta, hogy a gyanúsított autójában műanyag kannát és egy húsdarálót is találtak – mindkettő szerepet játszhatott szülei eltüntetésében.

KAPCSOLÓDÓ
Orbán Viktor RENDKÍVÜLI bejelentése: Holnaptól jönnek a lazítások DE! ez még nem minden!!! Ezek rád is vonatkoznak!

A férfi először édesapját késelte halálra több mint 40 késszúrással, majd a boltból hazatérő anyjára támadt. Naplójában mindezt így írta le pontokba szedve: “Öld meg késsel, takarítsd fel a vért, mielőtt ő (az anya) hazaér. Őt is öld meg késsel, és tedd be a zuhanyzóba. Engedj rá forró vizet, hogy a bizonyítékokat eltüntesd a testéről.”

Ezt követően megcsonkította a testeket: levágta a végtagokat és a fejeket a testekről.

A kezeket és lábakat műanyag ládákba pakolta, egy részüket nátrium-hidroxidban oldotta fel. Anyja fejét azonban fazékba rakta és megfőzte – derült ki a borzasztó naplóból.

Azt is részletesen leírta a naplóban, hogyan próbált magának alibit gyártani: édesanyja telefonjáról küldött magának egy sms-t, amelyben utalt arra, hogy a férfi városon kívül, Baton Rouge-ban van. Arról is külön listát vezetett, milyen vagyona van szüleinek, ezen a listán különösen nagy szerepet kapott a házaspár életbiztosítása, amelynek a férfi volt a kedvezményezettje.

“Az 500 ezer dollár csak az egyém lesz. Az eltűnésükkel/halálukkal megkapom az egészet.”

– írta a naplóban.

KAPCSOLÓDÓ
Négy méterre fújhatják a vírust a covidos dohányzók - BETILTANÁK az utcán dohányzást!?

Az egyik helyszínelő rendőr vallomása szerint soha életében nem látott még ehhez fogható gyomorforgató gyilkosságot. A házba lépve elviselhetetlen volt a hőség és a vegyszerek émelyítő szaga. A padlót és a falakat is jelentős mennyiségű vér borította, a szülők ollóval levagdosott véres ruhái a földön hevertek összedobálva.

A férfi korábban bevallotta a gyilkosságokat, ám most már tagadja azokat. A bíróság nem helyezett kilátásba halálbüntetést, egyelőre nem hoztak ítéletet az ügyében.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!