Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ENNYI VOLT: Csobot Adélnál végleg betelt a pohár

Bár az Álarcos énekes negyedik adása csak este lesz, a reklámvideóban már bárki láthatta, hogy Csobot Adélnál betelik a pohár, és végre visszavág Istenes Bencének.

Az Álarcos énekes előző adásában a Tigrisnek kellett lelepleznie magát, akiről sokáig mindenki azt gondolta, hogy férfi. Aztán jött a vendégnyomozói szerepet betöltő Nagy Ervin, aki azonnal lebuktatta a versenyzőt, és azt mondta, hogy szerinte nő rejtőzik a maszk alatt. Végül a színésznek igaza is lett, Eszenyi Enikő volt a Tigris.

KAPCSOLÓDÓ
Ezt tette két rendőr egy maszkot nem viselő férfival az utcán, aki a gyerekével sétált – videó

Ezen a héten is hasonlóan izgalmas pillanatokra számíthatunk. Mivel Gáspár Laci még a negyedik adás felvételén sem tudott részt venni, ezért az ő helyét most az X-Faktor mentora, Puskás Peti fogja elfoglalni.

Ezen a héten is hét versenyző fog színpadra állni: név szerint a Kakas, a Röfi, a Bika, az Egér, a Kaktusz, a Méhecske, és a Zebra. Ahogy az az adás reklámjából kiderül, utóbbinak a produkciója után egy kis feszültségre kell számítani Istenes Bence és Csobot Adél között. De az ehhez hasonló „összeugrásokat” már megszokhattuk az Álarcos énekesben.

KAPCSOLÓDÓ
NINCS KEGYELEM! 180 ezer forintra büntettek egy hajléktalant, mert megszegte a kijárási tilalmat
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!