ÓRIÁSI FELFEDEZÉS: Megvan a dolog ami semlegesíti a KORONAVÍRUST – mellékhatásai sincsennek!

Lehet, hogy hatásosabb, mint egy vakcina?

Különös felfedezés

Nem hétköznapi kutatási eredményekről számoltak be a Pittsburgh-i Egyetem orvostudományi karának tudósai. Hivatalos közleményükben az áll, hogy találtak valamit, ami száz százalékban semlegesítheti a koronavírust. Nem, nem egy újabb vakcináról vagy hagyományos értelemben vett gyógykészítményről van szó: a szakemberek egy olyan biológiai molekulát különítettek el, mely eredményesen veheti fel a harcot a kórral szemben.

Alternatív gyógymód állhat rendelkezésünkre a vírussal szemben

Egy olyan antitestkomponensről van szó, melynek mérete egytizede egy teljes méretű antitestnek, és már egy Ab8 nevű gyógykészítmény létrehozásához is felhasználták a szakemberek.

betöltés...

Az Ab8 rendkívül hatékonynak bizonyult a Covid-19 megelőzésében és kezelésében egerek, illetve hörcsögök esetében.

Az, hogy az antitest ennyire apró, ebben az esetben még kapóra is jön, mivel így könnyebben szétterjed az emberi szövetekben, eredményesebben semlegesítve a koronavírust, másrészt így alternatív módon, például inhalálással is a szervezetbe lehet juttatni.

Mivel az antitestkomponens nem kötődik emberi sejtekhez, így kizárt, hogy bárki is negatív mellékhatásokat tapasztaljon. Lehet, hogy végül ezzel az eszközzel győzzük le a koronavírust?

Ráadásul az Ab8 arra is felhasználható, hogy a szakemberek távol tartsák az emberektől az új koronavírus-fertőzést.

forrás

betöltés...