Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mi történt GÁSPÁR BEÁVAL? Már rá sem lehet ismerni! Hogy tudta ezt megtenni?

Gáspár Beáról júliusi gyomorszűkítő műtéte óta csak úgy olvadnak le a kilók. Bár a felépülés első szakasza nem volt egyszerű, az eredmény magáért beszél: látványosan karcsúbb lett az alakja.

A beavatkozás során gyomra 80%-át eltávolították, az addig körülbelül kétliteres űrtartalmú szerv két és fél decisre csökkent. Így, amikor újra szilárd ételt ehetett, az sokszor fájdalommal járt. Idő kellett neki, míg be tudta lőni, hogy ezentúl mekkora mennyiséget képes elfogyasztani, és voltak percek, amikor elbizonytalanodott, jó döntés volt-e a kés alá feküdni.

KAPCSOLÓDÓ
Most érkezett: Másfél hónappal az első oltás után koronavírusos lett a fideszes képviselő - karantén helyett beült Orbánék közé

Gáspár Bea 15 kilót fogyott

Ilyenkor lányai nyugtatták meg, akik elámultak azon, hogy édesanyjuk napról napra vékonyabb. A változás nem csak szembetűnő, számokban is mérhető. Két és fél hónap alatt 15 kilótól sikerült megszabadulnia, illetve ruhamérete is csökkent, immár újra fel tudja venni azokat a darabokat, amelyeket két évvel ezelőtt vásárolt. Egészségére is jó hatással van a súlyveszteség, az inzulinrezisztenciája a múlté, valamint a hajhullása is abbamaradt – mesélte el a Fókusz riportjában.

KAPCSOLÓDÓ
Orbán Viktor üzent az érettségizőknek, ezt MONDTA:

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen karcsú lett Bea asszony alakja, valamint azt is láthatod, hogy nézett ki a műtét előtt.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!