Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Nagy melle teszi pokollá a fiatal lány életét – MOST SEGÍTSÉGET KÉR AZ EMBEREKTŐL!

A fiatal joghallgatót állandó fájdalmak gyötrik testi adottságai miatt, ezért most mellkisebbítő-műtétre gyűjt.

Az interneten kezdett adománygyűjtésbe mellkisebbítő-műtétjére egy brit egyetemista lány. A 20 éves Amber Roach nem esztétikai okokból akar kés alá feküdni, hanem mert óriási mellei megkeserítik az életét.

 

Mindenki azt hiszi, hogy a nagy mell jó dolog, és én is tudom, hogy bizonyos értelemben meg vagyok áldva, de az az igazság, hogy tönkreteszik az életem – mondta a lány a The Sunnak. Ambert minden nap hátfájdalmak gyötrik, orvosai arra figyelmeztették, hogy a megterhelt gerince miatt a jövőben akár kerekesszékbe is kerülhet.

KAPCSOLÓDÓ
7 éves korukban a világ legszebb ikreknek tartották őket! És így néznek ki most…

 

De Amber mellei a hétköznapokban is rengeteg bosszúságot is okoznak neki.

Nem férek el az emberek mellett a kocsmában vagy a szórakozóhelyeken. Ha felkelek az asztaltól, vagy csak megfordulok, lelököm a poharakat. Még kisebb boltba se mehetek, mert leborítok mindent a polcokról – fakadt ki a joghallgató lány, akinek a férfiak által tett megjegyzésekből is elege van. Arról nem is beszélve, hogy alig tud magának ruhát vásárolni.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Curtis testvérén ütött rajta a TEK - ő a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottja

Az olyan alapvető dolgok, mint a melltartó- vagy ruhavásárlás, majdnem lehetetlenek számomra. Nagyon nehéz olyan darabot találnom, ami passzol a nagy mellemhez és a vékony derekamhoz. Ha mégis találok valamit, az általában méregdrága – panaszkodott Amber, aki jelenleg 75M-es méretű melltartót hord, de szeretné, ha legfeljebb D-s kosarat kéne keresgélnie a fehérnemű-üzletekben. A műtéthez azonban pénzre van szüksége, ezért most az interneten kezdett adománygyűjtésbe. A szükséges 5000 fontból, azaz csaknem 2 millió forintból eddig 700 font gyűlt össze.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!