Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megrázó hír érkezett Michael Schumacherről: VÉGZETES HIBA TÖRTÉNT!

Hét évvel a síbalesete után A Forma-1-es legenda állapotáról letaglózó hírek láttak napvilágot.

2013-ban súlyos balesetetet szenvedett Michael Schumacher, a Forma-1-es pilóta állapotáról azóta a szigorú hírzárlat miatt csak kevés információ látott napvilágot. Az agysérüléssel kórházba vitt hétszeres világbajnokot később évekig otthonában ápolták, idén pedig műtétre készítették elő, amely azóta is késik. Hamarosan dokumentumfilmet mutatnak be a pilóta tragédiájáról „Michael Schumacher: Az igazság nyomában” címmel, amelyben a GPhírek.hu cikke szerint megszólal Erich Riederer svájci idegsebész is – és letaglózó híreket mond.Schumacher a Francia Alpokban található Méribelben szenvedett balesetet, ahonnan előbb helikopterrel Môutiers-be, majd a grenoble-i kórházba szállították, és végül ott műtötték meg. Két óra telt el a baleset óta, mire megkezdték az operációt, és ez végzetes volt a zürichi neurológus szerint. Riieder azt állítja, az orvosok túl sokat vártak azzal, hogy csökkentsék a nyomást a koponyában. Ahogy telt az idő, úgy roncsolódott egyre jobban Schumacher agya – nyilatkozta az idegsebész, aki azt gyanítja, az orvosok egyszerűen nem akartak kockáztatni, mivel Schumacher híres ember. A pilóta végül két agyműtéten esett át, és hetekig mesterséges kómában tartották.

Michael Schumacher otthona a Genfi-tó partjánál fekvő Glandban. Itt ápolják a legendás pilótát / Fotó: MTI EPA Michael Schumacher otthona a Genfi-tó partjánál fekvő Glandban. Itt ápolják a legendás pilótát / Fotó: MTI EPA

KAPCSOLÓDÓ
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó

Riider szerint a sérülés súlyosságáról kiszivárgó információk alapján szinte biztos, hogy Schumacher soha nem fog teljesen felépülni. „Szerintem vegetatív állapotban van, azaz magánál lehet, de nem tud reagálni – mondta az idegsebész. – Lélegzik, ver a szíve , valószínűleg ülni is tud és segítséggel apró lépéseket megtenni, de semmi többet.”

Arra a kérdésre, van-e esély arra, hogy valaha ugyanúgy lássuk őt, mint a balesete előtt, a neurológus csak annyit mondott: “Őszintén szólva nem hiszem.”

KAPCSOLÓDÓ
Csak védettségi igazolvánnyal lehet majd étterembe, kocsmába menni? EZT TUDNI:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!