Curtis volt felesége, durván beszólt az új barátnőnek: “Ez a maszkulin nő…” | RÉSZLETEK >>>

Curtis új kapcsolatáról nyilatkozott a BEST magazinnak a rapper felesége, aki nem tagadja, igencsak meglepte az énekes választása.

Curtis és Krisztina

Curtis és Krisztina a Csak show és más semmi című műsor felvételén 2018-ban (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Hallottam pletykákat, hogy kivel van együtt, de nekem végig tagadta. Nagyon meglepődtem, amikor megláttam a közös fotókat a magazinban. (…) Az ismerőseim közül mindenkit letaglózott a választása. Rengetegen hívtak és fejezték ki a megdöbbenésüket. Bevallom, ez alól én sem vagyok kivétel. Elég jól ismerem a gyerekem apját, és tudtommal sosem találta vonzónak a sportos testalkatú, maszkulin nőket” – jelentette ki a 27 éves Krisztina. A döbbenete azért is érthető, mert amíg együtt voltak, a rapper szinte naponta dicsérte a külsejét, még várandósan is, a válogatott kosárlabdázó hölgy ugyanakkor Krisztina szöges ellentéte.

betöltés...

Amíg Doncsira nincs hatással Ati új kapcsolata, nem érdekel, hogy kivel mit csinál. Elsősorban édesanya vagyok. A kisfiam minden időmet leköti, az ő boldogsága a legfontosabb. Bennem fel sem merült, hogy más oldalán vigasztalódjak” – hangsúlyozta Curtis volt párja.

betöltés...