Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

HOL VAN ENNEK A VÉGE? Szakértők már a következő hullámra figyelmeztetnek

Óvatosságra int mindenkit a koronavírussal kapcsolatban Falus András immunológus, aki az ATV-nek adott interjút. A szakember hangsúlyozta, hogy ez egy új vírus, a koronavírusokat pedig még csak negyven-ötven éve ismerjük. Hozzátette: van köztük olyan is, amely teljesen ártalmatlan náthát okoz, ez a mostani fajta viszont veszélyes. A szakember szerint a Covid–19 a tíz évvel ezelőtti SARS-vírushoz hasonló inkább.

Falus András kiemelte, megérti a politikát, amely optimizmust akar sugallni, de ő inkább úgy látja, hogy jelenleg a második hullámban vagyunk, és az is elképzelhető, hogy lesz egy harmadik is.

KAPCSOLÓDÓ
VÉGE A TALÁLGATÁSOKNAK! Kiderült a teljes igazság az AstraZeneca vakcináról! ERRŐL TUDNOD KELL:

Az immunológus úgy látja, az elhúzódó válságnak az az előnye, hogy egyre jobban ismerjük a vírust. Arról is beszélt, hogy a gyógyult betegektől levett, ellenanyagot tartalmazó vérplazma hatékonysága nem csak az ellenanyagtól függ. Nem azok védenek ugyanis a vírusok ellen, hanem az immunrendszer. „Az ellenanyag egy marker arra vonatkozóan, hogy az immunrendszer felébredt” – emelte ki.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: TRAGÉDIA történt! Elhunyt Delhusa Gjon három hónapos unokájának édesanyja

Falus András szerint hosszú távon is megmaradnak a koronavírus hatásai. Korábban a fulladás és a tüdővizenyő volt az elsődleges gond, ezek mellett viszont a vírusnak a szívre, a vesére és agyra is vannak káros hatásai.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!