Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Orbán Viktor hamarosan bejelenti a kormánydöntéseket | SZIGORÍTÁSOK JÖHETNEK?

A miniszterelnök Facebookon jelezte, tájékoztatni fog.

Orbán Viktor Facebookon jelentette be, hogy hamarosan tájékoztatni fogja a lakosságot a kormánydöntésekről. A bejelentés mellett mindössze egy kép jelent meg a miniszterelnök dolgozószobájából, pontos időpontról egyelőre nincs szó.

Orbán Viktor a koronavírus második hullámának erősödését látva ígérte meg, hogy aktívabban fog kommunikálni Facebookon. Ez egyelőre egy szombati rövid bejelentést takart, akkor az operatív törzs ülése után arról beszélt, október 1-től kötelező lesz a lázmérés az iskolába lépés előtt, és közölte, szerdán jelenti be a koronavírustesztek hatósági árát.

KAPCSOLÓDÓ
Nem hiányzott: Magyarország felé terjed a rendkívül veszélyes, indiai kettős mutáns vírus – Ez a vakcina kevésbé hatékony ellene az első tesztek szerint

A miniszterelnök szombat este a köztévének is adott egy félórás interjút, ott főleg azt hangsúlyozta, semmiképp sem szabad leállítani az országot, és Magyarország felkészült a második hullámmal való harcra.

Orbán már a koronavírus megjelenésekor is főleg Facebookon kommunikált egészen addig, ameddig egy technikai hiba miatt egy fontosnak szánt bejelentés hang nélkül ment le.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!