Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kiderült: Vastag Csabát megcsalta a párja – undorító módon állt bosszút

A Life TV Bréking! szerdán adásba kerülő műsorában többek között a következő hírre reflektáltatta vendégeit – Hevesi Krisztát, Szabó András „Csutit” és Vastag Csabát – Demcsák Zsuzsa: „botrány tört ki egy kínai esküvőn: a vőlegény levetítette, hogy csalta meg a menyasszonya”.  Műsorvezető-társa, Berki Krisztián és Vastag Csaba csak helyeselni tudta a vőlegény tettét.

Vastag Csaba

Vastag Csaba először beszélt arról, hogy anno megcsalták (Fotó: TV2)

Megbocsátó típus vagyok, de semmit sem felejtek el. Ami jár, az jár. Ez a csávó szerintem zseniális volt. Ilyen tekintetben magam sem csináltam volna szebben” – jelentette ki a Sztárban sztár versenyzője. Mire a Bréking! háziasszonya rákérdezett: „Volt neked ilyenben részed?”.

Demcsák Zsuzsa faggatózására Vastag Csaba elárulta, hogy huszonéves korában megcsalták. Elmondása szerint a megcsalást amúgy is nagyon nehezen viseli. „Ebben a témában nem vagyok megengedő egy másodpercig sem” – jegyezte meg.

Vastag Csaba

Vastag Csaba szerint megtorlást igényelt, hogy megcsalták (Forrás: Bréking! / LifeTV – videó)

„Mit csináltál utána?” – kérdezősködött a műsorvezető, mire a 38 éves énekes bevallotta, hogy alapos bosszút állt az exén. „Először is egy hónapig ittam utána, majd kiterveltem mi és hogyan lesz, de a pontos megvalósítást nem akarom elmondani, mert lehet, hogy nézi az adásti– árulta el. „Hosszú távon végül megbocsátottam. Inkább az érzésre volt szükségem, hogy legyen meg az adok-kapok. Magamban is ki kellett egyenlíteni. (…) Nem vagyok az a tipikus, mások ellen áskálódó típus, de kifejezetten egy ilyen dolog megtorlást igényel” – hangsúlyozta Vastag Csaba.

Demcsák ismét kiakadt. „Megtorlás?” – csodálkozott rá a műsorvezető, a következőket fűzve hozzá: „Ha megcsaltak, akkor az az ember már nincs jelen az életedben. Lépjél tovább, nem pedig, hogy haditervet eszelek ki és bosszút állok. Legalábbis nekem nem, én azonnal elfelejtem.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!