Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ITT kapták lencsevégre Fürdős Zét és a bombázó barátnőjét! – KI NEM TALÁLNÁ MIT CSINÁLTAK!

Fördős Zé két éve alkot egy párt 17 évvel fiatalabb szerelmével, Sárival. A Konyhafőnök sztárja tavasszal azt nyilatkozta, a nagy korkülönbség csak pozitívum a kapcsolatukban, mert szerelme nemrég szerezte meg a második diplomáját, így még sok mindenben ki szeretné próbálni magát.

Ez azért is jó, mert benne is érnie kell az apaság gondolatának, emellett fontos számára, hogy Sári sok mindent megéljen, mielőtt anya lesz.

Fördős Zé párja, Sári

A 43 éves gasztroguru tavaly nyár elején, egy főzőversenyen ismerte meg a párját. Meg kellett dolgoznia azért, hogy a fiatal nő komolyan vegye, Sári ugyanis eleinte tartott a nagy korkülönbségtől, és szülei sem repestek az örömtől, hogy huszonéves lányuk egy negyvenes férfival jött össze. A személyes találkozás aztán változtatott a véleményükön.

Fördős Zé a magánéletéről csak ritkán nyilatkozik, szerelméről pedig alig posztol évente egy-egy fotót. Most kivételt tett: e-bike túrán vettek részt, a Budai-hegységből tekertek el Dobogókőre és vissza. Azt írta, amióta elektromos biciklire váltottak, szívesen tesznek 70-80 kilométeres túrákat.

Az RTL Klub sztárja most hazánkat fedezi fel a párjával, de korábban Srí Lankát vagy Patagóniát is bejárták együtt. Legutóbb tavaly júliusban posztolt Sárival közös képet, amikor Ausztriában tandem siklóernyőztek.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!