Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

GYÁSZ: ÉREZTE, hogy közeleg a tragédia: Gyászol Bódi Guszti

Egy évvel ezelőtt szörnyű tragédia érte a Bódi családot: Guszti szeretett bátyja váratlanul elhunyt. A zenész azóta sem tudta túltenni magát testvére elvesztésén.

Tavaly nyáron történt a tragédia, mikor Guszti és Margó unokájukkal, Rómeóval nyaralt Törökországban. Guszti testvére, Sándor váratlanul rosszul lett, azonnal kórházba szállították, ahonnan néhány vizsgálat elvégzése után hazaengedték. Később ismét rosszul lett, de a kórházban már nem tudtak segíteni rajta. A zenészt nagyon megrázta testvére halála, a mai napig nem sikerült feldolgoznia a tragédiát.

Bódi Guszti egy évvel ezelőtt veszítette el bátyját, SándortForrás: Facebook/ Bódi Guszti és a Fekete Szemek

“Nagyon közel állt hozzám a testvérem, és hiába telt le a gyászév, még mindig gyászolom őt. Igen közel álltunk egymáshoz, és még mindig nagyon hiányzik! Akire emlékeznek, örökké él! – tartja a mondás, és valóban, a családi összejöveteleken úgy érezzük, hogy Sándor is velünk van. Sztorizgatunk, felelevenítjük a gyerekkori, és a már felnőtt tetteit. A másik testvéremmel, Babával rendszeresen beszélünk a szelleméhez. A családunk fiatal tagjai is tudják, ki volt a nagybátyjuk, mert nekik is mindig mesélünk róla. Arra persze vigyázunk, hogy a gyerekeket ne ijesszük meg a halál tényével, de az fontos, hogy ők is tovább vigyék Sándor bátyám emlékét! A karantén miatt nem tudtunk hetekig hazamenni Nagyecsedre, de amikor feloldották, megszerveztem egy családi lakomát, és ott, az asztal mellett ülve újra sztorizgathattunk az elhunyt bátyámról” – nyilatkozta a Blikknek Guszti.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!