Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

COVID: Félelmetes változást vettek észre a magyarok egy részében az orvosok – MÉG VISSZAFORDÍTHATÓ?

Emlékeznek még? Hát persze, hogy emlékeznek: tavasszal, mikor betört a koronavírus Magyarországra, sokan ott tapsoltunk az ablakokban az önkéntes karanténból, hogy így fejezzük ki az egészségügyi dolgozók, ápolók, orvosok melletti kiállásunkat, és megbecsülésünket az emberfeletti munkáért, amit végeznek azért, hogy minél több honfitársunk maradjon életben. És most valami csúnyán megváltozott. És ezt nem egy orvos és ápoló veszi észre nap mint nap, épp azok, akik értünk küzdenek.

Az egészségügyi dolgozók ugyanúgy megtesznek mindent a betegekért, a magyarok egy része azonban mintha megfeledkezett volna erről. Egyre többen vannak, akik a legalpáribb kifejezésekkel illetik az orvosokat, ápolókat a neten kommentben, de már nem csak a névtelenség álcája mögé bújva, hanem személyesen is, a kórházakban, rendelőkben megy a mocskolódás, sértegetés. Mintha földönkívüliek szállták volna meg és fordították volna ki személyiségükből az emberek egy részét.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Itt vannak az Operatív Törzs mai RENDKÍVÜLI bejelentései:

Ez ellen az érthetetlen változás ellen érdemes küzdeni, mert az ilyen jelenségek nagyon rossz irányba visznek.

A Bethesda kórház Facebook-posztban hívta a fel a figyelmet a történésekre, ezúton tolmácsoljuk nyilvánossá tett kérésüket mindenki felé:

“Őszinték leszünk… kórházban dolgozóként nagyon nehéz megélni a tavaszi szeretet- és elismeréshullám után, hogy egyre több agresszióval, meg nem értéssel, méltatlan számonkéréssel és kifogással találkozunk mind a közösségi oldalaink kommentjeiben, mind kórházunk épületében. Megértjük mindazt a feszült bizonytalanságot, ami most egyre fokozódik mindenkiben. Higgyétek el, 100 százalékon felül teljesítenek munkatársaink, hogy pótolják a kiesőket (igen, a COVID miatt) és biztonságban gyógyítsák a gyermekeket! Nem érdemlik meg azt a méltatlan hangnemet, ami sajnos egyre jellemzőbb

A szabályok a gyermekeket védik, nem ellenük, nem a szülők ellen hozzuk! Figyeljünk egymásra!”

A jelenség sajnos létező, és a kérés igencsak méltányolható. Jó, ha mindenki tudja: az egészségügyi dolgozók a nem túl sok pénzükért nap mint nap őrületesen sokat dolgoznak azért, hogy más embereket megmentsenek. Akár azokat is, akik az előző nap még szidalmazták őket…

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Megkapta az oltást Majka párja - váratlan mellékhatások léptek fel!

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!