Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Bajor Lili elárulta, hogy szerinte mi miatt halt meg az apja

Egy éve már, hogy édesapja nyomdokaiba lépett, sikeresen elvégezte a Színház-és Filmművészeti Egyetemet a most 24 éves Bajor Lili, aki élete legnehezebb periódusában kezdte meg tanulmányait, amikor édesapja elhunyt. Mára méltán büszke a Bajor Lili névre, a színművész azonban zavarba jön, ha oda kell biggyesztenie titulusát egy-egy fontos bemutatkozásnál.

Még nem merem használni, pedig papírom van róla. Egyelőre azt érzem, hogy tanulok mindent – kezdte az ATV-n szerda este adásba kerülő Jakupcsek plusz felvételén Lili. Pedig már korántsem zöldfülű. Amikor lapunk megkereste, akkor is éppen forgatott, mindamellett, hogy egy októberi színházi premierre is próbál.

A Borsnak elmondta, hogy három év távlatában már sokkal erősebb, és talán sikerült mára elfogadnia, hogy a legendás színész édesapja már fizikailag nincs mellette.

 

 

Mindig is nagyon apás voltam, és helyekről, illatokról ma is folyamatosan eszembe jut, de tovább kell élnem az életemet. Tudom, hogy ő is ezt akarja, és azt is, hogy nagyon büszke rám – fedte fel érzéseit lapunknak Lili, aki a műsor felvételén el­mondta: tudja, mibe betegedett bele az édesapja.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!