Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Koronavírus – egy magyar sürgősségis orvos üzenete tarol a neten | EZT NEKED IS EL KELL OLVASNOD!

Senki ne higgyen annak a látszatnak, hogy nem történik semmi, “az ajtók mögött pörög az élet”.

Meglódult a neten Dr. Kanizsai Péter, a PTE KK Sürgősségi Betegellátó Osztály (SBO) vezetőjének hétfői Facebook-bejegyzése. Az orvos úgy kezdi, nem szokott feleslegesen írogatni, de most elérkezettnek látta az idejét, hogy felhívja pár dologra a figyelmet.

Kezdésnek azt írja, hogy a Covid-19 – szerintük, akik nap, mint nap találkoznak vele és látják, hogyan terjed – egy valós betegség. “Nem fog mindenki meghalni, de lesznek (már vannak is…) betegek.

Idő kérdése, hogy a veszélyeztetett korosztály mikor fertőződik meg. Floridában ehhez 5 hét kellett a járvány kirobbanását követően”.

Kiemelte, hogy emiatt a sürgősségi osztályok terheltsége meredeken emelkedni fog, ami a várakozási idő növekedésével jár – ehhez türelmet kért.

KAPCSOLÓDÓ
Előkerült Zámbó Jimmy eltitkolt gyereke - Zámbó Krisztián is megszólalt: „Apám nagy kópé volt”

“Az, hogy úgy tűnik, semmi sem történik, nem igaz, az ajtók mögött pörög az élet. Igyekszünk mindenkit tájékoztatni, de ez sem lesz zökkenőmentes” – tette hozzá.

Úgy véli, nehéz időszak elé nézünk, ezért azt kérte mindenkitől, hogy “legyen toleránsabb, türelmesebb, hordjon maszkot zárt térben, mosson kezet gyakran, kerülje a direkt kontaktust!”

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Elkezdhetik oltani a 12 év feletti fiatalokat - EZT a VAKCINÁT kaphatják:

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!